Ζανζιβάρη 

7 ημέρες / 5 νύχτες από 1190€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

 

H Zanzibar ή “Unguja» το νησί καρυκευμάτων σας προσκαλεί στις χρυσές ακτές της, στα ζεστά χαμόγελα και την απολαυστική κουζίνα. Ένα νησί με μια ιστορία που χρονολογείται ήδη από τον 1ο αιώνα, όταν Ελληνικά και Ρωμαϊκά σκάφη έπλεαν στην ανατολική ακτή της Αφρικής.

Διάσημοι εξερευνητές όπως ο Stanley, Livingstone, Burton, Elton επισκέφτηκαν τη Ζανζιβάρη σε κάποια στιγμή των περιπετειών τους η Ζανζιβάρη όμως και σήμερα παραμένει ακόμα ενας παρθένος τροπικός προορισμός.

Η πρόσβαση είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς και στα δύο νησιά είναι εύκολη.
Παγκοσμίως γνωστές για τις καταδύσεις και το snorkeling οι θάλασσες αυτές προσφέρουν παρθένους κοραλλιογενείς υφάλους με ποικιλία στη θαλάσσια ζωή συμπεριλαμβανομένων των φαλαινών, δελφινιών και μεγάλα ψάρια –ενας παραδεισος για οσους αγαπούν την φύση και ειδικότερα τον βυθό!
Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το νησί Misali!

Στο μακρινό νότο της Ζανζιβάρης βρίσκεται το νησί της Μάφιας – ένα ακόμα χρυσό νησί που καλωσορίζει τους κουρασμένους ταξιδιώτες….μονο που ο μονοαδικός τρόπος πρόσβασης στο νησί είναι με ιδιωτικό αεροσκάφος!
Κύριες ασχολίες των κατοίκων είναι η γεωργία και η αλιεία , η καθημερινή ζωή κραταει ακομη τον παραδοσιακό της χαρακτήρα θα δείτε τους παραδοσιακούς υφαντές καλαθιών, ζωγράφους της παραδοσιακής τεχνικής tinga tinga, ζωηρόχρωμα khangas, συν τα διάσημα καρυκεύματά τους που πωλούνται παντού.

Σε αυτούς που αγαπούν τη νυχτερινή ζωή, η πρωτεύουσα Stone Town είναι μια δραστήρια πόλη-λιμάνι που προσφέρει – όμορφα εστιατόρια που προσφέρουν Ασιατική, Αραβικής καί Ευρωπαϊκής κουζίνας.
Στους εμπορικούς δρόμους θα βρείτε τους προμηθευτές να προωθούν τα εμπορεύματά τους πάνω από το θόρυβο της κυκλοφορίας, της μουσικής και του κόσμου – μια ζωηρόχρωμη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Αφήνοντας την Stone Town προς βορρά, νότο ή ανατολή, η ζωή είναι πιο αργή και πιο αγροτική από ότι στην πόλη. Οι παράκτιοι δρόμοι έχουν ανάγκη συντήρησης, όμως είναι κάτι που το ξεχνάτε μόλις φθάσετε στον προορισμό σας, τις απίστευτες παραλίες.

 

Ζητήστε μας να σας στείλουμε την πρόταση μας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε

 

5 ΝΥΧΤΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Indigo Beach Zanzibar 3 Star με πρωινό

Dhow Palace Hotel 4 Star με πρωινό

Sunshine Marine Lodge 4 Star με πρωινό

Konokono Beach Resort 5 Star με πρωινό

Ζανζιβάρη

τιμη ενηλικα


1190€

1290€

1410€

1460€

 

Αεροπορικά εισιτηρια με όλους τους φόρους 

Μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο

Διαμονή κ διατροφή

Φόροι ξενοδοχείων

Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης 

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Περιλαμβάνονται

Ότι δεν αναφερεται στα περιλαμβανόμενα

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

20€ επιβάρυνση για αναχωρήσεις Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή

Είσοδοι σε μουσεία - θεάματα
Δεν περιλαμβάνονται