ΒΕΝΕΤΙΑ  

ΤΕΡΓΕΣΤΗ – PORTO PICCOLO – ΒΕΡΟΝΑ – ΣΙΡΜΙΟΝΕ

06 – 09 Απριλίου 2018, 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ 385€ 

 

ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΑΣΧΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ 

6-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

RUSSOΤΤ HOTEL 4* or similar  - MESTRE 

τιμη ενηλικα


385€

παιδι


355€

επιβαρυνση μονοκλινου

100€

 Accounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βενετία-Αθήνα με Volotea Airlines με αποσκευη 23 κιλά 

3 διαν/σεις με πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο Russott 4* ή παρόμοιο στο Μέστρε Βενετίας 

Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο 

Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης 

κόστος βαπορέτου για την ημέρα της ξενάγησης στη Βενετία 

εκδρομή σε Τεργέστη & Porto Piccolo

Έμπειρος αρχηγός εκδρομής

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων € 180 

check points  € 20 

Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

δημοτικός φόρος πόλης Βενετίας , ο οποίος καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο

ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση με απευθείας πτήση για Βενετία. Άφιξη στη Βενετία και αμέσως εκδρομή στη πόλη-λιμάνι Τεργέστη με τα κομψά νεοκλασικά κτίρια που μαρτυρούν το αυστριακό παρελθόν της. Ο καθεδρικός ναός της, οι πλατείες της, τα κομψά νεοκλασικά κτίρια, το Ρωμαϊκό Θέατρο, δίνουν στη πόλη τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό της χαρακτήρα. Επόμενος σταθμός μας, το γραφικό Porto Piccolo, το λεγόμενο μικρό «Μόντε Κάρλο». Μια μικρή αυτάρκη πόλη με πολύ υψηλή ποιότητα ζωής. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους δρόμους με τα κομψά καταστήματα & τα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια της. Επιστροφή στην Βενετία (Μέστρε), τακτοποίηση στα δωμάτια & διαν/ση.

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέτο για την πλατεία του  Αγ. Μάρκου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η  ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν.

Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο – γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας θα είναι ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Αργά το απόγευμα επιστροφή με το βαπορέτο & εν συνεχεία με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δυνατότητα να παρακολουθήσετε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου των Ελλήνων.

Ημέρα ελεύθερη. Όσοι επιθυμείτε (κόστος ατομικό) μπορείτε να συμμετέχετε στην προαιρετική εκδρομή στη Βερόνα, τη πόλη όπου γεννήθηκε & πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου & της Ιουλιέτας. Εκεί θα δούμε την Ρωμαϊκή αρένα, την δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε) και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Εν συνεχεία, ακολουθεί επίσκεψη στο εκπληκτικό θέρετρο του Σιρμιόνε, μια μικρή πόλη σε μια χερσόνησο που εκτείνεται στην λίμνη επί 4 χλμ. και διαθέτει ένα ιδιαίτερα γραφικό ιστορικό κέντρο & εντυπωσιακό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο στη Βενετία (Μέστρε).

Πρόγευμα, παράδοση των δωματίων & μεταφορά στο αεροδρόμιο για την απευθείας πτήση επιστροφής στην Αθήνα.