ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Βαρσοβία-Βρότσλαβ-Πόζναν-Λουμπλίν

23-27 Δεκεμβρίου – 5 ημέρες με 399€

 

αναχωρηση:

23 δεκεμβριου

5 ημερεΣ


NOVOTEL WARSWA 4*

RADISSON BLUE 5*

τιμη

ενηλικα

early booking εωσ εξαντλησΗσ θεσεων

399€

419€

τιμη

ΕΝΗΛΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ


429€

449€

τιμη

ΠΑΙΔΙΟΥ


-10%

-10%

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

μονοκλινου


90€

110€

 Accounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια   (περιλαμβάνει αποσκεύη)

Διαμονή σε  ξενοδοχείο 4*  με ημιδιατροφή

Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μετακινήσεις 

Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα 

Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας 

Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 

Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Είσοδοι σε μουσεία

Check point  και δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (όπου υπάρχουν)

 

ΠΤΗΣΕΙΣ: AEGEAN 
Αθηνα – Βαρσοβία 15.45 – 17.20
Βαρσοβία – Αθήνα 18.05 – 21.35

 

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ: 150€

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας . Άφιξη , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα και με την συνοδεία του αρχηγού βόλτα στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κέντρο της πόλης για μια πρώτη γνωριμία. Θα περπατήσουμε στους δρόμους της Βαρσοβίας δίπλα από κάποιο από τα αμέτρητα πάρκα και θα εξερευνήσουμε την λιγότερο ίσως τουριστική, δυτική όχθη του ποταμού Βιστούλα, διασχίζοντας μία από τις πολλές γέφυρες που ενώνουν τα δυο κομμάτια της πόλης. Το απόγευμα ελεύθεροι στην πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε την κεντρική πλατεία της Αγοράς με τον οβελίσκο, το Βασιλικό Ανάκτορο, δείγμα μπαρόκ αρχιτεκτονικής το οποίο λειτουργεί σήμερα σαν Μουσείο αλλά και σαν έδρα της Βουλής, το παλάτι και την πλατεία του Κάστρου της Βαρσοβίας, σωσμένα από τη ναζιστική λαίλαπα, το σπίτι της Μαρίας Κοζλόφκα Κιουρί, που τιμήθηκε με Νόμπελ, το Παλάτι του Πολιτισμού και Επιστήμης, δώρο της κομμουνιστικής Ρωσίας στη Βαρσοβία, το άγαλμα του Φρεντερίκ Σοπέν, που στολίζει τους κήπους του ανακτόρου Λαζιένσκι,  το Μεγάλο Θέατρο Βιέλκι, που στεγάζει την όπερα και το μπαλέτο, το μπαρόκ παλάτι Κρασίνσκι, που θεωρείται από τα ομορφότερα κτίρια της πόλης, τους Βασιλικούς Κήπους, και το Εβραϊκό Γκέτο.Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο μας .

Πρωινό και αναχώρηση (προαιρετικά) για το Βρότσλαβ. Η πόλη έχει οριστεί ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα, θα δούμε μεταξύ άλλων την κεντρική πλατεία Ρίνεκ με τα πολύχρωμα κτίρια, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο το Πανεπιστήμιο, καθώς και το νησί Πιάσεκ στον ποταμό Όντερ. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και  κατευθυνόμαστε (προαιρετικά) στη ιστορική πόλη του Πόζναν, που δεσπόζει στη περιοχή της Βιελκοπόλσκα. Η πεζή μας ξενάγηση, μας φέρνει στο κέντρο του παλιού Ρίνεκ και στο αρχιτεκτονικό μαργαριτάρι του 16ου αιώνα, το παλιό Δημαρχείο, δημιούργημα του αρχιτέκτονα Τζιοβάνι Μποντίστα Κουάντρο. Τα εξαιρετικά κτίσματα που στολίζουν τη πλατεία προσδίδουν μία αρχοντική φυσιογνωμία στη πόλη. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και αναχώρηση για το Λουμπλίν, που κατά καιρούς το έχουν χαρακτηρίσει ως «Μικρή Κρακοβία» λόγω της ωραίας παλιάς της πόλης.  Θα δούμε την τεράστια πλατεία Zamkowy, με τα ωραία σπίτια που την περιστοιχίζουν, δεσπόζει το κάστρο της πόλης του 12ου αιώνα που γνώρισε στιγμές δόξας, στο βάθος της αυλής του υπάρχει η εκκλησία της Αγίας Τριάδας  ενώ διατηρείται επίσης και το παλιό πηγάδι., και βγαίνοντας  από το κάστρο από την πύλη Grodzka .  Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας και πτήση επιστροφής.