Η Βαρκελώνη είναι ίσως μία από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της Ισπανίας! Η μοναδική αρχιτεκτονική της, η καλλιτεχνική της κληρονομιά, τα ιστορικά μνημεία σε συνδυασμό με τη ζωντάνια του κόσμου την καθιστούν ως ένα στολίδι της Ισπανίας.

Η πανέμορφη Βαρκελώνη πρόκειται για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και μιλούν τη δική τους γλώσσα, η οποία διαφέρει σε ένα βαθμό από τα ισπανικά. Για αυτό και κάτοικοι της, θεωρούν ότι είναι μια ξεχωριστή χώρα, ανεξάρτητη από την Ισπανία. Ιδιαίτερος αέρας ανανέωσης δόθηκε μετά από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, το 1992.

Η πόλη έχει χτιστεί πάνω σε μία πλαγιά και απλώνεται από τις κορυφές των λόφων έως τη θάλασσα. Η πόλη διαθέτει αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά, όπως υπέροχα καλντερίμια με θέα, πανέμορφα πάρκα, αλλά και πολύ ιδιαίτερα κτίσματα, όπως ναούς και μεσαιωνικά παλάτια, κυρίως με στοιχεία από την αρχιτεκτονική και την ιδιαίτερη αισθητική των Γότθων. Περιοχές όπως η γοτθική συνοικία του Barri Gòtic, η Ramblas, η Boqueria, μια από τις καλύτερες αγορές τροφίμων στην Ευρώπη, αλλά και ο λόφος του Montjuïc, που φιλοξένησε και τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 1992, είναι ορισμένα από  τα μέρη – αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε.

Η Βαρκελώνη φημίζεται αρκετά για την έντονη νυχτερινή ζωή της, τη γαστρονομία της αλλά και τις τέχνες της. Σπουδαία ονόματα της τέχνης και της αρχιτεκτονικής έζησαν και δημιούργησαν στον τόπο αυτό. Ονόματα όπως ο Pablo Picasso, ο Salvador Dalí και Joan Miro είναι μερικά από αυτά, ωστόσο υπάρχουν και σήμερα ορισμένοι νέοι καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες που συνεχίζουν να δημιουργούν.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


3-6 Νοεμβρίου

10-13 Νοεμβρίου

17-20 Νοεμβρίου

24-27 Νοεμβρίου

sagrada familia 3*

WEBSITE

289€

299€

289€

299€

exe mitre 3*

WEBSITE

289€

299€

289€

299€

diagonal port 4*

website

299€

309€

299€

309€

Αεροπορικά εισιτηρια

με ΟΛΟΥΣ τους φόρους

αεροδρομίων

Διαμονή

Πρωινό καθημερινά

Περιλαμβάνονται

Φόροι πόλης

(πληρωτέοι στα ξενοδοχεία

κατα το check in)

Μεταφορές

Είσοδοι σε μουσεία - θεάματα

Δεν περιλαμβάνονται

Αναλυτικές οδηγίες για να

κατευθυνθείτε στο ξενοδοχείο σας 

ευκολα και οικονομικά

Οδηγό πόλης


Ταξιδιωτική βοήθεια

Σημειωση: Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχωρησης. Οι τιμές υπόκεινται σε πιθανές μεταβολές αναλόγως της διαμόρφωσης των αεροπορικών ναυλων κατα την ημερομηνία αγοράς του πακέτου