Η Σύρος είναι ένα νησί του Αιγαίου με έκταση 84 τ.χλμ. Βρίσκεται στη μέση του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων και είναι η πρωτεύουσα του νομού. Η Σύρος διαθέτει έναν εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά χάρη στην εξαιρετική νεοκλασική αρχιτεκτονική της.

Η Σύρος χρωστάει την ιδιαιτερότητα της στο 19ο αιώνα, που την ανέδειξε για μια μεγάλη περίοδο σε ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου με αποτέλεσμα η Σύρος να αποκτήσει ένα αρχοντικό αέρα και μια μεγάλη παράδοση στην επιχειρηματικότητα, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Σήμερα η Σύρος είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων και εξακολουθεί να παραμένει ένας τόπος πολιτισμού, ενώ έχει αναδειχθεί και σε έναν αξιόλογο ταξιδιωτικό προορισμό. Καλή σας περιήγηση στην Σύρο μέσα από τις ιστοσελίδες του www.syrosinfo.gr

Η Σύρος είναι γνωστότερη για άλλα χαρακτηριστικά της, παρά για τις παραλίες της. Όμως αυτό είναι άδικο. Η Σύρος διαθέτει εξαιρετικές παραλίες και παραθαλάσσιους οικισμούς. Διαθέτει παραλίες ακόμη και στην Ερμούπολη όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό.

Το Ξενοδοχειο: MAISTRALI HOTEL  3* ΣΤΟΝ ΓΑΛΗΣΣΑ

Περιγραφή

Χτισμένο σε Κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στιλ, στην οργανωμένη αμμώδη παραλία του Γαλησσά, 7χλμ. από την Ερμούπολη και 8χλμ. από το αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο «Μαϊστράλι» είναι οικογενειακή επιχείρηση, και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την παραδοσιακή νησιώτικη φιλοξενία και το φιλικό και οικείο περιβάλλον. Μία ακόμη αξιόλογη παραλία της Σύρου, ο Αρνεός, απέχει ελάχιστα λεπτά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει σαλόνι, αίθουσα TV,αίθουσα πρωινού, καφέ-μπαρ και πάρκινγκ. Τα δωμάτια, απλά και καλόγουστα, έχουν μπαλκόνι ή βεράντα, κλιματισμό, TV, ψυγείο, μπάνιο, σεσουάρ, τηλέφωνο.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

συροσ - hotel maistrali γαλησσασ  

3 ΗΜΕΡΕΣ (Με φοιτητικό πάσο)

4 ΗΜΕΡΕΣ

4 ΗΜΕΡΕΣ (Με φοιτητικό πάσο)

4 ΗΜΕΡΕΣ

1-30 ΙΟΥλΙΟΥ

ΠΑΚΕΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ

115€ / ΑΤΟΜΟ

145€ / ΑΤΟΜΟ

145€ / ΑΤΟΜΟ

175€ / ΑΤΟΜΟ