ΣΚΩΤΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΓΛΙΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΤΣΕΣΤΕΡ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ, ΓΛΑΣΚΩΒΗ, ΝΤΑΡΑΜ, ΥΟΡΚΗ

24-29 Δεκεμβρίου – 6 ημέρες με 749€

 

αναχωρηση: 

24 δεκεμβριου

6 ημερεΣ


MERCURE MANCHESTER PICADILLY(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ), CROWNE PLAZA ROYAL TERRACE(ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

τιμη

ενηλικα

early booking εωσ εξαντλησΗσ θεσεων

749€

τιμη

ΕΝΗΛΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ


799€

τιμη

ΠΑΙΔΙΟΥ


-10%

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

μονοκλινου


230€

 Accounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια   (περιλαμβάνει αποσκεύη)

Διαμονή σε  ξενοδοχείο 4*  με ημιδιατροφή

Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μετακινήσεις 

Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα 

Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας 

Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 

Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Είσοδοι σε μουσεία

Check point  και δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (όπου υπάρχουν)

 

ΠΤΗΣΕΙΣ: AEGEAN
Αθήνα – Μάντσεστερ 08.35 – 10.40
Μάντσεστερ – Αθήνα 11.30 – 17.10

 

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ: 180€

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο, πτήση για Manchester. Άφιξη στο Manchester, άμεση αναχώρηση για Chester, μία απ’ τις αρτιότερα διατηρημένες ιστορικές αγγλικές πόλεις. Περιήγηση στην πόλη, ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Manchester, γνωριμία με την πόλη, περιήγηση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο μας .

Πρωινό και αναχώρηση για την άλλη μεγαλούπολη της περιοχής, το μεγάλο λιμάνι, το Liverpool. Περιήγηση στην πόλη. Εν συνεχεία αναχώρηση για τη Σκωτία και την πανέμορφη πρωτεύουσά της, το Εδιμβούργο. Άφιξη αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Βόλτα  στο κέντρο για πρώτη γνωριμία με την «Αθήνα του Βορρά», όπως επικράτησε να αποκαλείται το Εδιμβούργο.

Πρωινό και πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τα δύο τμήματα που συνθέτουν το κέντρο του Εδιμβούργου, την «παλιά» και τη «νέα» πόλη, αμφότερα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, θα απολαύσουμε τη θέα από το λόφο Calton, θα δούμε το βασιλικό παλάτι Holyrood, και θα καταλήξουμε στο Leith, το λιμάνι του Εδιμβούργου, για να επισκεφθούμε το βασιλικό γιο «BRITANNIA». Το βράδυ απολαύστε την εορταστική ατμόσφαιρα και στολισμό στο κέντρο της πανέμορφης πόλης.

Σήμερα θα επισκεφθούμε το περίφημο Κάστρο του Εδιμβούργου. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας, τη Γλασκώβη, προπολεμικά δεύτερη σε πληθυσμό και μεγάλης οικονομικής σημασίας πόλη της βρετανικής αυτοκρατορίας. Ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο εξαιρετικό συγκρότημα Kelvingrove, Μουσείο και Πινακοθήκη, όπου μεταξύ άλλων θα γνωρίσουμε και έργα της βρετανικής Art Nouveau και του πρωτεργάτη της Charles Rennie Macintosh. Εν συνεχεία ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της σκωτικής μεγαλούπολης, δυνατότητα για ψώνια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Εδιμβούργο.

Πρωινό και αναχώρηση από Εδιμβούργο για επιστροφή στην Αγγλία. Λίγο μετά την παραμεθόρια πολίχνη Jedburgh, θα διασχίσουμε τα νοητά σύνορα Σκωτίας – Αγγλίας. Θα επισκεφθούμε το Durham, μία γραφική πανεπιστημιούπολη με τον υπέροχο και επιβλητικό καθεδρικό ναό του. Εν συνεχεία αναχώρηση για την Υόρκη, με τον επίσης περίφημο καθεδρικό ναό, την καλύτερα διατηρημένη μαζί με το Chester ιστορικού χαρακτήρα και ενδιαφέροντος πόλη της Αγγλίας, που στα μεσαιωνικά και πρώιμα νεότερα χρόνια ήταν η σημαντικότερη μετά το Λονδίνο πόλη της Αγγλίας. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Manchester. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Manchester για την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη στην Ελλάδα το απόγευμα με τις καλύτερες και πληρέστερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.