Σεϋχέλλες

7 ημέρες / 5 νύχτες από 1350€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

 

Σεϋχέλλες…Συναίσθημα πολυτέλειας, ευτυχίας και εσωτερικής γαλήνης…αυτά και όχι μόνο θα σας προσφέρει η διαμονή σας σε αυτόν τον μαγικό τόπο με το σύμπλεγμα νησιών που μοιάζουν με διαμάντια διασπαρμένα στον Ινδικό ωκεανό, έτοιμα να σας συνεπάρουν με τον φιλόξενο λαό τους, τα συγκλονιστικά τοπία, τα καταγάλανα νερά και τις λευκές αμμουδιές…

 

Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα 115 νησιών το καθένα διαφορετικό από το άλλο και ξεχωριστό.  Βρίσκονται κάτω από τον ισημερινό στα βορειοανατολικά της Μαγαδασκάρης και διαιρούνται σε δύο κατηγορίες : τα «εσωτερικά νησιά» και τα «εξωτερικά νησιά».  Τα λεγόμενα εσωτερικά νησιά βρίσκονται στο βόρειο μέρος και είναι διασπαρμένα γύρω από το κεντρικό νησί Mahe. Τα νησιά αυτά αποτελούνται από γρανιτώδη πετρώματα οπότε και χαρακτηρίζονται από τους μεγάλους όγκους φυσικού γρανίτη στις παραλίες τους, που προσδίδουν μία άγρια και ανεπιτήδευτη νότα στη γαλήνια ομορφιά του τοπίου. Τέτοια νησιά είναι τα Mahe, Praslin, La Digue, Curieuse, Cousin, Cousine κ.α.

Τα εξωτερικά νησιά από την άλλη είναι κοραλλιογενή νησιά : αμμώδη, τελείως επίπεδα από μορφολογική άποψη και καλυμμένα ως επί το πλείστον από φοινικόδεντρα.  Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα νησιά Bird, Denis κ.α.  Ιδανικό θα ήταν στις διακοπές σας στις Σεϋχέλλες να επισκεφτείτε μια σειρά τριών τουλάχιστον διαφορετικών νησιών. Η μετακίνηση ανάμεσα στα νησιά είναι εύκολη με αεροπλάνο, καράβι ή ελικόπτερο.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε την πρόταση μας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε

 

5 ΝΥΧΤΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Le Relax Hotel 3 Star με πρωινό

Berjaya Beau Vallon Bay - Mahe 4 Star με πρωινό

Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 5 Star με πρωινό

Savoy Resort and Spa 5 Star με πρωινό

Σεϋχέλλες

τιμη ενηλικα


1350€

1450€

1580€

1840€

 

Αεροπορικά εισιτηρια με όλους τους φόρους 

Μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο

Διαμονή κ διατροφή

Φόροι ξενοδοχείων

Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης 

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Περιλαμβάνονται

Ότι δεν αναφερεται στα περιλαμβανόμενα

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

20€ επιβάρυνση για αναχωρήσεις Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή

Είσοδοι σε μουσεία - θεάματα
Δεν περιλαμβάνονται