Πάσχα στο Βελιγράδι

Οργανωμένη  πενταήμερη εκδρομή 13-17 Απριλίου με 355€ το άτομο

 

αναχωρηση:

13-17  απριλιου

PRAG HOTEL  4*

Βελιγραδι

τιμη ενηλικα


355

μονοκλινο

(ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ)

295€

μονοκλινο

(ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ)

100€

 Accounts

Free Trial

Projects

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια  με αποσκευες και όλους τους φόρους

Διαμονή  με πρωινο

Μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο

City tour με ελληνόφωνο ξεναγό

Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας 

Ασφάλεια στικής ευθύνης και ΦΠΑ

Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Πτήση για το Βελιγράδι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Προαιρετική ξενάγηση στο Ζέμουν ή Σεμλίνο (20€ το άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων) παραδουνάβια πόλη στη Σερβία και ένας από τους 17 δήμους που αποτελούν την σημερινή πόλη του Βελιγραδίου. Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της αναπτύχθηκε χωριστά από το Βελιγράδι και άνηκε στην Αυστρία μέχρι το τέλος του 1ου παγκοσμίου πολέμου.

Ημέρα ελεύθερη στην ολοζώντανη αυτήν πόλη για να περπατήσετε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, με τα παραδοσιακά καφέ και μπαράκια, όπου συχνάζουν καλλιτέχνες και μποέμ της Σερβικής κουλτούρας. Προαιρετικά μπορείτε να κάνετε ξενάγηση στην παλιά πόλη (20€ το άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων συμπεριλαμβανομένων των εισόδων)  για να δούμε την πιο παλιά αγορά του Βελιγραδίου (Zeleni Venac), το Πατριαρχείο, τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Μιχαήλ, τον ζωολογικό κήπο, το μουσείο της Πριγκίπισσας Λιούμπικα  και άλλα αξιοθέατα.

Γνωριμία με το πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα – μία από τις πιο «φωτογραφικές» πόλεις στον κόσμο. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα, η Λυρική Σκηνή, η Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα, ο εντυπωσιακός ναός του Αγίου Σάββα είναι μερικά από τα αξιοθέατα.

Επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε δύο ή τρεις μονές. Θα δούμε το κουκλίστικο Sremski Karlovci. Το μεσημέρι πλούσιο εορταστικό  γεύμα με κρασί και μουσική σε επιλεγμένο εστιατόριο. Επιστροφή στο Βελιγράδι.

Λίγος χρόνος ελεύθερος πριν τη μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.