ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 215€

 

 

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα 4 ημέρες

Κέρκυρα 5 ημέρες

Αράχωβα - Δελφοί

Βόλος - Πήλιο

Γρεβενά - Βάλια Κάλντα

Γύθειο - Μάνη

Ζάκυνθος - Φιόρο του Λεβάντε

Θεσσαλονίκη - Λουτρά Πόζαρ

Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια

Καβάλα - Ξάνθη - Θάσος

Καιμακτσαλάν - Λουτρά Πόζαρ

Καλάβρυτα - Οδοντωτός

ημερ/νιεσ

6-9 Απριλίου

5-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

6-9 Απριλίου

ενηλικεσ

245€

295€

251€

242€

209€

279€

225€

259€

419€

242€

215€

219€

παιδι εως 12 ετων

185€

245€

131€

86€108€

179€

205€


152€

95€

μονοκλινο

-

-

329€

315€

266€

455€

331€

373€

680€

288€

261€

297€

 

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

Your text

Your text

Your text

Εκδρομές Ελλάδας


Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές και περιηγήσεις συμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο

Διανυκτερεύσεις με πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο η σε κοντινά εστιατόρια 

Αρχηγός - Συνοδός εκδρομής

Ασφαλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ

 

Προγράμματα Εκδρομών

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 6.30 π.μ., στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, για την επόμενη στάση μας στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Η διαδρομή μας από την ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ μας οδηγεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. ‘Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και μετάβαση στην πόλη για παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της περιφοράς του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη, στο ΚΑΝΟΝΙ τη ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στη μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το Πασχαλινό γλέντι, με τον παραδοσιακό οβελία, μουσική, χορό και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής με το F/B για Ηγουμενίτσα. Η διαδρομή μας με στάση στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ και μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με δύο ακόμη στάσεις στην περιοχή της ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και του ΚΙΑΤΟΥ, μας οδηγεί το βράδυ στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μετακινήσεις – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POTAMAKI 3* στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, με πρωινό μπουφέ.
 • Δείπνο με νηστίσιμα και μη, τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
 • Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
 • Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
 • Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 6.45 π.μ., στάση στην περιοχή του ΑΙΓΙΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ για να καταλήξουμε στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. ‘Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη και ακολουθεί το ΚΑΝΟΝΙ, η ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ και ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας με το ανάκτορο ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη με τους ήχους από τις μπάντες των πρώτων Επιταφίων να καταφθάνουν. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση μέχρι την ώρα του δείπνου. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της περιφοράς του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στη μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι νωρίς το μεσημέρι που ξεκινά το πασχαλινό γλέντι με τον παραδοσιακό οβελία, μουσική, χορό και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής με το F/B για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και την περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μετακινήσεις – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 4 διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείo «POTAMAKI 3*» στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, με πρωινό μπουφέ.
 • Δείπνο τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ.
 • Δείπνο με νηστίσιμα τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
 • Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
 • Πλούσιο παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα (περιλαμβάνει και κρασί, μπύρα, αναψυκτικό) με μουσικό πρόγραμμα, την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
 • Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

Δώρο! Η ξενάγηση στοΜουσείο τωνΔελφών 

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Όσιος Λουκάς – Δελφοί – Αράχωβα

Πρωινή αναχώρηση και µε ενδιάµεσες στάσεις φθάνουµε στη Μονή του Οσίου Λουκά, το σπουδαιότερο Βυζαντινό µνηµείο της Ελλάδας, στις πλαγιές του Ελικώνα. Συνεχίζουµε για τους Δελφούς. Άφιξη κι επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (θέατρο-στάδιο) και ακολουθεί ξενάγηση στο Μουσείο των Δελφών από επίσηµο ξεναγό, όπου φυλάσσονται τα ευρήµατα των ανασκαφών και ο εκπληκτικός Ηνίοχος. Άφιξη στην Αράχωβα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4*. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Λίµνη Μόρνου – Λιδορίκι – Τριζόνια – Γαλαξίδι

Πρωινό και αναχώρηση για το Λιδορίκι. Στάση για καφέ στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζουµε για τη Λίµνη Μόρνου, η οποία δηµιουργήθηκε το 1979 µε κατασκευή φράγµατος. Μικρή στάση και αναχώρηση για τα Χάνια, απ’ όπου θα περάσουµε µε το καΐκι σε 5 λεπτά στο καταπράσινο νησάκι Τριζόνια. Στη συνέχεια µετάβαση στο Γαλαξίδι για καφέ και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης – Αναστάσιµο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύµα – Αράχωβα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουµε το παραδοσιακό ψήσιµο του οβελία, απολαµβάνοντας ουζάκι µε µεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι. Το απόγευµα βόλτα στην κοσµοπολίτικηΑράχωβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας – Γραβιά – Αγόριανη – Αθήνα

Πλούσιο πρωινό. Αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto». Θα κάνουµε βόλτα µε τα βαγόνια στις παλιές στοές βωξίτη, θα δούµε το µουσείο και το θέαµα «Ήχος και Φως». Συνεχίζουµε για τη Γραβιά, το Χάνι της οποίας έχει µετατραπεί σε µουσείο. Τελευταίος µας σταθµός είναι το γραφικό χωριό της Αγόριανης (Επτάλοφος), µε τις εξαιρετικές ταβέρνες. Επιστροφή στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται µε πολυτελές κλιµατιζόµενοπούλµαν της εταιρείας Panolympia • Ξενάγηση στο µουσείο των Δελφών από επίσηµο ξεναγό • Το εισιτήριο για τα Τριζόνια • Διαµονή στο ξενοδοχείο AnemoliaMountain Resort 4* στην Αράχωβα • Ηµιδιατροφήκαθηµερινά • Αναστάσιµο δείπνο & Πασχαλινό γεύµα με ζωντανή μουσική στη θέση της ηµιδιατροφής • Λαµπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαµβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµ α • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Εορταστικό Πρόγραμμα

✓ Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ

✓ Μ. Παρασκευή: Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμες και μη επιλογές

✓ Μ. Σάββατο: Παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο

✓ Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική με τον Ηλία Κλωναρίδη

✓ Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Σέσκλο – Διµήνι – Βόλος

Αναχώρηση από την Αθήνα µε κατεύθυνση τον Βόλο, όπου θα έχουµε την ευκαιρία να ξεναγηθούµεαπό επίσηµο ξεναγό στο Σέσκλο και στο Διµήνι, από τους σπουδαιότερους Νεολιθικούς οικισµούς της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έπειτα θα µεταβούµε στον Βόλο, όπου θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για γεύµα στο τσιπουράδικα. Άφιξη και τακτοποίηση στο PARK HOTEL 4* στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ µετάβασηστην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: «Μουτζούρης» – Μηλιές – Βυζίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για µια αξέχαστη γραφική ανάβαση στις πλαγιές του Πηλίου. Άφιξη στα Άνω Λεχώνια, όπου θα επιβιβασθούµε στο θρυλικό «Μουτζούρη» για µιαπλατανοσκέπαστη ορεινή διαδροµή 15χλµ. ως τις Μηλιές. Παραµονή για γεύµα και µετάβαση στη Βυζίτσα, έναν εντυπωσιακό διατηρητέο οικισµό, 3χλµ. δυτικά των Μηλιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση-Αναστάσιµο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύµα – Πορταριά – Μακρυνίτσα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύµα με τον παραδοσιακό οβελία. Το απόγευµα επίσκεψη στο Πηλιορείτικο κεφαλοχώρι Πορταριά. Σειρά έχει η τουριστική Μακρυνίτσα µε την πανοραµική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Μουσείο Τσαλαπάτα – Βόλος – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Πλινθοκεραµοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, σπάνιο δείγµαδιασωζόµενουβιοµηχανικούσυγκροτήµατος στον Ελληνικό χώρο, το οποίο ιδρύθηκε το 1926. Ξενάγηση και περιήγηση από τον υπεύθυνο του µουσείουκαι στη συνέχεια θα έχουµε ελεύθερο χρόνο στην πόλη µε το παραδοσιακό χρώµα, τα νεοκλασικά κτίρια και τα µοναδικάτσιπουράδικα. Το µεσηµέρι πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευµα.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται µε πολυτελές κλιµατιζόµενοπούλµαν

της εταιρείας Panolympia • Διαµονή στο ξενοδοχείο Park Hotel 4* στον Βόλο • Ηµιδιατροφήκαθηµε-

ρινά • Αναστάσιµο δείπνο & Πασχαλινό γεύµα (σερβιριστό µενού) στη θέση της ηµιδιατροφής • Λαµπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαµβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους • Το εισιτήριο για τ ο τρενάκι του «Μουτζούρη» 10 € πληρωτέα στο γραφείο • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Καλαμπάκα – Σμίξη

Πρωινή αναχώρηση για Καλαμπάκα όπου θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο ΦυσικήςΙστορίας Μετεώρων και το Μουσείο Μανιταριών. Συνεχίζουμε προς το Ελευθεροχώρι, τη γέφυρα του Βενέτικου και φθάνουμε στη Σμίξη Γρεβενών. Τακτοποίησηστο ξενοδοχείο CASA LA MUNDI 3*. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά για τηνΠεριφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Πέτρινα γεφύρια: Ζιάκα – Δάσος Όρλιακα – Φαράγγι Πορτίτσας – Αζίζ Αγά – Σπήλαιο

Πρωινό και αναχώρηση για τα πέτρινα γεφύρια των Γρεβενών, μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής, θα θαυμάσουμε το γεφύρι τουΑζιζ Αγά και του Ζιάκα. Έπειταυπάρχει η δυνατότητα να πεζοπορήσουμε (προαιρετικά) στο δάσος του Όρλιακα καιμε 4×4 (προαιρετικό, έξοδα ατομικά) να περιηγηθούμε στην περιφερειακή ζώνη τηςΒάλιαΚάλντα και το Φαράγγι της Πορτίτσας. Επίσκεψη στο χωριό Σπήλαιο όπου θαδούμε την Μονή Κοίμησης της Θεοτόκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση καιτο βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση- Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας – Σαμαρίνα – Βοβούσα

Πρωινό και αναχώρηση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (καιρού επιτρέποντος) στάση για καφέ στο Σαλέ και συνεχίζουμε για την χιλιοτραγουδισμένηΣαμαρίνα, το ψηλότερο χωριό των Bαλκανίων, στις πλαγιές του Σμόλικα σε υψόμετρο 1650μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα και αναχώρηση για τηνΒοβούσα το τελευταίο χωριό του Ανατολικού Ζαγορίου όπου πήρε το όνομά της απότην βοή των νερών του ποταμού Αώου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Γρεβενά – Μηλιά – Αθήνα

Πρωινό και συμπληρώνουμε την περιήγησή μας στην Πίνδο με τα Γρεβενά και τηΜηλιά, όπου επισκεπτόμαστε το Παλαιοντολογικό Μουσείο (εάν είναι ανοικτό) για ναδούμε τα προϊστορικά ζώα που ζούσαν στην περιοχή. Πορεία επιστροφής για Αθήναμέσω Καλαμπάκας

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν τηςεταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο CasaLaMundi 3* στη Σμίξη Γρεβενών • Ημιδιατροφή καθη-

μερινά • Αναστάσιμο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδοςστους επισκέψιμους χώρους • Τα 4Χ4 για την περιήγηση στο Δρυμό • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα •Ο ειδικός φόρος διαμονής

Μοναδικό Πάσχα στην πετρόχτιστη Λακωνική Μάνη

Μυστράς – Σπάρτη – Μουσείο Ελιάς – Γύθειο – Αρεόπολη – Σπήλαια Διρού – Γερολιμένας – Βάθεια– Μονεμβασιά

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Μυστράς -Σπάρτη – Μουσείο Ελιάς – Γύθειο

Αναχώρηση από Αθήνα και μεενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στονιστορικό Μυστρά. Συνεχίζουμε για τηΣπάρτη, όπου θα επισκεφθούμε έναδιαφορετικό μουσείο, αυτό της Ελιάςκαι του Ελληνικού Λαδιού. Αργότεραθα περιηγηθούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφανεοκλασικά και το νησιώτικο χρώμα.Βόλτα στο νησάκι Κρανάη (όπου,σύμφωνα με τη μυθολογία, κατέφυγε οΠάρης με την Ωραία Ελένη φεύγονταςαπό την Τροία). Άφιξη στο ξενοδοχείοTHIRIDESBEACHRESORT 4*, στοΜαυροβούνι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και μετάβαση στην περιφορά του

Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Αρεόπολη – Σπήλαια Διρού – Γερολιμένας – Βάθεια

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μάνη,με τους πέτρινους πύργους και ταοχυρά. Επίσκεψη στα Σπήλαια Διρούμε βάρκα. Επόμενος σταθμός μαςο γραφικός Μανιάτικος Γερολιμένας, όπου θα κάνουμε στάση γιακαφέ. Συνεχίζουμε για το διάσημοοχυρωμένο οικισμό Βάθεια. Τέλος, θαεπισκεφθούμε την Αρεόπολη, ιστορικότόπο που διατήρησε την ανεξαρτησίατου επί τουρκοκρατίας. Χρόνος για

φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούρασηκαι το βράδυ μετάβαση στην Ανάσταση-Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – Γύθειο

Πρωινό με τοπικά προϊόντα και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί Πασχαλινόγεύμα, με τον οβελία να «πρωταγωνιστεί» και αρκετά τοπικά εδέσματα.Ξεκούραση και το απόγευμα μεταφοράστο γραφικό Γύθειο για βόλτα καικαφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Μονεμβασιά – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη ρομαντικήκαστροπολιτεία Μονεμβασιά. Ταξίδι στη… Μεσαιωνική καθημερινότηταμε τα μάτια του σήμερα. Περίπατος- περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τιςσαράντα εκκλησίες, τις καμάρες που

από κάτω τους διασταυρώνονται ταγιορτινά λιθόστρωτα με τα πάμπολλαμαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα, ταμικρά καφενεία κ.ά. Χρόνος για γεύμαστα ταβερνάκια. Το απόγευμα πορείαεπιστροφής στην Αθήνα.

ΤHIRIDES BEACH Γύθειο

Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο,ακριβώς μπροστά στην φημισμένηπαραλία του Μαυροβουνίου. Στο

ThiridesBeachResort θα έχετε τηνευκαιρία να απολαύσετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε συνδυασμό με τηνπαραδοσιακή λακωνική φιλοξενία

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν τηςεταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο ThiridesBeach Resort 4*, στο Μαυροβούνι • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Λαμπάδα για την

Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Τα γεύματα εκτόςξενοδοχείου • Η είσοδος σε επισκέψιμους χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα • Ο ειδικός φόροςδιαμονής

ΖάκυνθοςΠασχαλιά στο Φιόρο του Λεβάντε!

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κυλλήνη- Ζάκυνθος

Πρωινή αναχώρηση γιαΚυλλήνη και επιβίβαση στο φέρι-µποτ.Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση

της λιτανείας του Εσταυρωµένου. Στησυνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείοEXOTICA HOTEL 4* στο ΚαλαµάκιΖακύνθου. Το απόγευµα µεταφορά γιαναπαρακολουθήσουµε την ακολουθίατου Επιταφίου. Δείπνο. Το βράδυ (προαιρετικά) µπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίουτης Μητρόπολης, που βγαίνει στις 4το πρωί, και να περιπλανηθείτε στουςδρόµους της πόλης για να γνωρίσετετο παλιό έθιµο «Μαντζιές».

Μ. Σάββατο: Γύρος νησιού &Αναστάσιµο δείπνο

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού, ξεκινώνταςαπό την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας,

οι µελωδικέςκαµπάνες της οποίαςακούγονται παντού στη Ζάκυνθο. Στησυνέχεια περιήγηση στο Μαχαιράδο,στη Μονή Αναφωνήτριας, στο Ναυάγιο.Στάση για να θαυµάσουµε και ναφωτογραφίσουµε την υπέροχη παραλία(ψηλά από την εξέδρα). Συνεχίζουµεµε τις Βολίµες, τις Γαλάζιες Σπηλιές(προαιρετικά) µε καραβάκια και τιςΑλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το

βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασηςκαι πλούσιο Αναστάσιµο δείπνο µεΖακυνθινούς µεζέδες

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό Γεύµα

Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει τοπαραδοσιακό ψήσιµο του οβελία καιτο Λαµπριάτικο τραπέζι! Προσφοράούζου και νόστιµων µεζέδων μεσυνοδεία παραδοσιακής µουσικής.Το απόγευµα µετάβαση στην πόληγια να παρακολουθήσετε τη Λιτανείατης Παναγίας, να περπατήσετε στο

πανηγύρι και να πιείτε τον καφέ σαςστα επιλεγµένα καφέ µε τη ροµαντικήατµόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Δευτέρα: Βασιλικός – Λόφος Στράνη-Μπόχαλη

Πρωινό και αναχώρηση γιατην προστατευόµενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα-Καρέτα, στον

Βασιλικό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούµετον Λόφο του Στράνη πάνω από τηνπόλη και τους Ελεύθερους Πολιορκηµένους. Σειρά έχει το προάστιο της υψηλήςκοινωνίας Μπόχαλη µε τον οικισµό

γύρω από το κάστρο. Μετάβαση στηνπόλη όπου θα επισκεφθούµε τη ΜονήΑγίου Διονυσίου, όπου φυλάσσεται τοιερό σκήνωµα του οµώνυµου Αγίου.Επίσκεψη στις πλατείες Αγίου Μάρκου

και Δ. Σολωµού, στο Εµπορικό Κέντροτου Αλεξ. Ρώµα και την παραλιακήλεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Επιστροφή στοξενοδοχείο. Δείπνο.

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν τηςεταιρείας Panolympia • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη • Διαμονή στο ξενοδοχείο Exotica

Hotel 4*, στο Καλαμάκι της Ζακύνθου • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα μεζωντανή μουσική • Παροχές AllInclusive καθημερινά 18:00-23:00 • Δώρο το δείπνο την Κυριακή του Πάσχα •Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε επισκέψιμους χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα • Επίσκεψηστις Γαλάζιες Σπηλιές με το καραβάκι • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Δώρο! Οι ξεναγήσειςστη Βεργίνα & τηΘεσσαλονίκη

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Βεργίνα (ξενάγηση) – Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη µε ενδιάµεσες στάσεις. Ξενάγηση από επίσηµο ξεναγό στη Βεργίνα και το νέο Μουσείο, κάτω από το µεγάλοΤύµβο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LAZART HOTEL 5*. Το βράδυ µεταφορά στην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Οχυρό Ρούπελ – Λίµνη Κερκίνη

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραµµ ή Οχυρών Μεταξά-Ιστίµπεη, ακολουθώντας τη διαδροµήπρος Προµαχώνα-Ρούπελ. Θα ξεναγηθούµε στο Στρατιωτικό Μουσείο και σε τµήµατα του µεγαλύτερουσυγκροτήµατος οχυρών κατά µήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Συνεχίζουµε για τη Λίµνη Κερκίνη, έναν από τους πιο σηµαντικούς υδροβιότοπους της Ευρώπης. Δυνατότητα γύρου της λίµνηςµε βάρκες (προαιρετικά). Ενηµέρωση και χρόνος για γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση – Αναστάσιµο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύµα – Θεσσαλονίκη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το µεσηµέρι Πασχαλινό γεύµαµε οβελία. Το απόγευµα θα µεταφερθούµε στην πόλη για βόλτα στην παραλιακή και καφεδάκι στα Λαδάδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα – Άγιος Αθανάσιος

Πρωινό και εξόρµηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του όρους Καϊµακτσαλάν. Πέντε ιαµατικές πηγές αναβλύζουν κατά µήκος του Θερµοπόταµου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στη λεκάνη της Αλµωπίας. Θα έχουµε την ευκαιρία για ευεργετικό λουτρό, αλλά και για καφέ δίπλα στις πηγές. Μετάβαση στην Έδεσσα, όπου θα θαυµάσουµε το µεγάλο Καταρράκτη Κάρανο. Επόµενοςσταθµός µας είναι ο παραδοσιακός οικισµός Άγιος Αθανάσιος. Βόλτα και γεύµα στα ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Lazart Hotel 5* στη Θεσσαλονίκη • Ημιδιατροφή

καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Λαμπάδα για την

Ανάσταση • Ξεναγήσεις από διπλωματούχο ξεναγό στη Βεργίνα και στη Θεσσαλονίκη • Αρχηγός/συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα • Ο ειδικός φόρος διαμονής

 1. Παρασκευή: Αθήνα – Μέτσοβο – Γιάννενα

Αναχώρηση από Αθήνα και µέσω Λαµίας-Δοµοκού-Καλαµπάκαςφθάνουμε στο Μέτσοβο. Χρόνος για γνωριμία µε το χωριό και ψώνια στα παραδοσιακά καταστήματα. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND SERAI 5*,στο κέντρο της πόλης. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου σε κοντινή εκκλησία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Πάπιγκο – Μονοδένδρι– Κήποι

Πρωινό και αναχώρηση για το Ανατολικό και Κεντρικό Ζαγόρι. Περνώντας από την Αρίστη και µέσω µιαςκαταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Συνεχίζουµε για το Μονοδένδρι και την Αγία Παρασκευή, για να δούµε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου. Χρόνος για γεύµα και αναχώρηση για τους Κήπους, για να θαυµάσουµετα γεφύρια Κόκκορου και Πλακίδα (Καλογερικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση – Αναστάσιµο δείπνο.

 Κυριακή Πάσχα: Κάστρο – Νησί – Πασχαλινό γεύµα

Πρωινό και ξεκινάµετην περιήγησή µας από την παλιά πόλη και το Κάστρο. Μετάβαση στο µώλο όπου θα επιβιβασθούµε στο καραβάκι για το νησάκι της κυρα – Φροσύνης, για να δούμε το Μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα µε µμουσική και παραδοσιακό οβελία. Ελεύθερο απόγευµα.

 Δευτέρα: Ελληνικό (Μουσείο Παπαγιάννη) – Μονή Τσούκας – Σπήλαιο Περάµατος

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Ελληνικό, όπου θα επισκεφθούμε το µμουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεοδώρου Παπαγιάννη». Στη συνέχειαθα επισκεφθούμε τη Μονή Τσούκας. Αναχώρηση για το Πέραμα και το ΣπήλαιοΠεράματος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται µε πολυτελές κλιµατιζόµενοπούλµαν της εταιρείας Panolympia
 • Διαµονή στο ξενοδοχείο Grand Serai 5* στα Γιάννενα
 • Ηµιδιατροφήκαθηµερινά
 • Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα στη θέση της ηµιδιατροφής
 • Λαµπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαµβάνονται:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Η µεταφορά στο νησί
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµ α
 • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Αμφίπολη – Φίλιπποι – Αγία Λυδία – Θεσσαλονίκη

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Καβάλα

Πρωινή αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη στηνΚαβάλα, με τοφωταγωγημένο κάστρο,το Υδραγωγείο και την παλιά πόλη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LUCY HOTEL 5* μέσα στην πόλη. Μετάβασησε εκκλησία και παρακολούθηση τουΕπιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Κοκκινίδη – Αμφίπολη – Φίλιπποι – Αγία Λυδία

Πρωινόκαι επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινωνομοιωμάτων Κοκκινίδη. Στο Μουσείουπάρχουν 25 κέρινα ομοιώματα από τηνπολιτική ζωή της Ελλάδας, αλλά και απότον καλλιτεχνικό χώρο. Μέσω Εγνατίαςοδού κατευθυνόμαστε στην Αμφίπολη,όπου θα επισκεφθούμε τοΑρχαιολογικόΜουσείο. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, με το αρχαίοθέατρο και την αγορά. Στη συνέχεια θαεπισκεφθούμε το βαπτιστήριο της ΑγίαςΛυδίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Ανάσταση και Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – Ξάνθη

Πρωινό και ξεκινάμετην περιήγησή μας στην πόλημε ταεπιβλητικά μνημεία τουπαρελθόντος.Θα δούμε το Ρωμαϊκό υδραγωγείο, τηνπαλιάπόλη Ιμαρέτ, το σπίτι του ΜεχμέτΑλή κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Πασχαλινό γεύμαγλέντι. Το απόγευμαμεταφορά στην Ξάνθη, ελεύθεροςχρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφήστο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Θάσος

Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στοκαταπράσινο νησί της Θάσου μέσωΚεραμωτής. Θα επισκεφθούμε τηνΑρχαία Αγορά, τα ιερά πίσω από το

Παλιό Λιμάνι και το Αρχαίο Θέατρο. Στησυνέχεια θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή του βορειοανατολικού κομματιούτου νησιού, προς τις σκάλες Πρίνου καιΚαλλιράχης, στα πιο όμορφα και γραφικά ψαροχώρια. Θα καταλήξουμε στονΛιμένα, όπου υπάρχουν αρκετά μαγαζιάκαι ταβερνάκια για να απολαύσετε τοουζάκι μαζί με χταποδάκι. ΕπιστροφήστηνΚαβάλα αργά το απόγευμα. Δείπνο.

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* στην Καβάλα
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εισιτήρια πλοίου για τη Θάσο • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ταγεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Βέροια – Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τους πρόποδες του Όρους Καϊµακτσαλάν και µέσω της πανέµορφηςΒέροιας, όπου θα κάνουµε στάση για καφέ, φθάνουµε στον ορεινό οικισµό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Το χωριό χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα. Εγκαταλείφθηκε στα µέσα του 1980, όταν οι κάτοικοι κατέβηκαν σε χαµηλότερουψόµετρο και ίδρυσαν τον Νέο Άγιο Αθανάσιο για καλύτερη πρόσβαση, ιδίως το χειµώνα. Σταδιακά, µετά το 1994, αρχίζει να αναπτύσσεται και πάλι λόγω του Χιονοδροµικού. Άφιξη – τακτοποίηση στο LITHOS HOTEL & SPA 3* SUP. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ

Πρωινό και ξεκινάµε για την καταπράσινη Έδεσσα. Επίσκεψη στο πάρκο µε τουςπερίφηµους καταρράκτες Κάρανο, το Υπαίθριο Μουσείο Νερού και την παλιά πόλη. Συνεχίζουµε για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του Όρους Καϊµακτσαλάν, στις όχθες του

Θερµοπόταµου. Δίπλα στις πηγές θα απολαύσουµε τον καφέ µας ή το γεύµα µας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να κάνουµε χρήση των παροχών του Spa (θερµαινόµενη πισίνα, χαµάµ, σάουνα). Ανάσταση – Αναστάσιµο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: «Αρκτούρος» – Πασχαλινό γεύµα

Πρωινό και αναχώρηση για το Νυµφαίο, όπου θα επισκεφθούµε το σπουδαίο περιβαλλοντικό κέντρο

προστασίας της αρκούδας «Αρκτούρος». Ελεύθερος χρόνος για να δοκιµάσετετις χειροποίητες πίτες στον παραδοσιακό οικισµό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύµα. Το απόγευµα περιήγηση στο χωριό και χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Νάουσα – Άλσος Αγ. Νικολάου – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την όµορφη Νάουσα, στους πρόποδες του Βερµίου. Επίσκεψη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στην Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Lithos Hotel & Spa 3* Sup στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο •Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Λαμπάδα γιατην Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Μ. Παρασκευή:Διακοφτό – Οδοντωτός – Σπήλαιο Λιμνών – Καλάβρυτα Πρωινή αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο. Επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση στο χωριό Καστριά, όπου βρίσκεται το Σπήλαιο Λιμνών. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Καλαβρύτων για γεύμα και ψώνια. Άφιξη στο ξενοδοχείο LONG BEACH 3*SUP στο Λόγγο Αιγίου. Τακτοποίηση και μετάβαση στην Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Ορεινή Ναυπακτία – Μονή Βαρνάκοβας – Χώρα – Ελατού Πρωινό και αναχώρηση για την Ορεινή Ναυπακτία, όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας. Επόμενη στάση στην Ελατού, σε υψόμετρο 1000μ. Συνεχίζουμε την ορεινή διαδρομή μας και φθάνουμε στην Άνω Χώρα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα, και το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στη Ναύπακτο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στην Ανάσταση – Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – Άγιος Ανδρέας Πρωινό και χρόνος ελεύθερος, καθώς ψήνεται ο οβελίας, με μεζεδάκι στον κήπο του ξενοδοχείου. Aκολουθεί Πασχαλινό γεύμα με μουσική. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην Πάτρα και θα επισκεφθούμε την εκκλησία του πολιούχου Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Χωριά Ζήρειας – Λ. Στυμφαλία – Λ. Δόξα – Μονή Αγίου Γεωργίου – Καστανιά – Αθήνα Πρωινό και αναχώρηση για τα χωριά Ζήρειας και τον υδροβιότοπο της Λίμνης Στυμφαλίας. Συνεχίζουμε για τη μαγευτική τεχνητή Λίμνη Δόξα με το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου, που καθρεπτίζεται στα πράσινα νερά της και το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου με το κρυφό σχολειό. Επόμενος σταθμός μας ο παραδοσιακός οικισμός Καστανιά. Χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο LongBeach 3*Sup στον Λόγγο Αιγίου
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Αναστάσιμο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων: Κρασί, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Εισιτήριο για τον Οδοντωτό
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο ειδικός φόρος διαμονής