Η Πάρος είναι ένας από τους περισσότερο (πιο) κοσμοπολίτικους ταξιδιωτικούς προορισμούς των Κυκλάδων. Η προσέλευση των επισκεπτών στην Πάρο γίνεται ανά χιλιάδες και θεωρείται ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Κυκλάδων που διατηρεί αναλλοίωτη την ξεχωριστή κυκλαδίτικη ομορφιά του. 

Η 
Παροικιά είναι η πρωτεύουσα του νησιού, βρίσκεται στη δυτική ακτή και είναι από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές με έντονη νυχτερινή ζωή. Το λιμάνι του νησιού βρίσκεται στην Παροικιά και εδώ μπορείτε να βρείτε υποκαταστήματα των περισσότερων τραπεζών, ταχυδρομείο, κέντρο υγείας, internet cafe, τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Δεκάδες ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και camping (Λιβάδια, Κριός, Παρασπόρος) που χαρίζουν στον επισκέπτη τις ανέσεις μίας σύγχρονης πόλης.

Σε κάθε βήμα συναντάμε ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και εστιατόρια που σερβίρουν νόστιμα πιάτα, στα δρομάκια γύρω από το Κάστρο («Παλιά Αγορά») και στον παραλιακό δρόμο υπάρχουν μαγαζιά κάθε είδους. Η Νάουσα είναι η δεύτερη σε σειρά πιο γνωστή περιοχή της Πάρου.

Ένα γραφικό αλλά πολύ κοσμικό ψαροχώρι, που συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες. Η Πάρος διαθέτει πολλά γραφικά χωριά, τα μεγαλύτερα χωριά είναι οι Λεύκες, τα Μάρμαρα, ο Πρόδρομος, ο Κώστος, η Μάρπησσα, το Πίσω Λιβάδι, ο Δρυός, η Αγγαιριά και η Αλυκή.

 

ASTERIAS HOTEL ΠΑΡΟΙΚΙΑ (ΠΡΩΙΝΟ)

AEGEON HOTEL ΠΑΡΟΙΚΙΑ (ΠΡΩΙΝΟ)

MINOA HOTEL ΝΑΟΥΣΑ 

AUGUSTA ROOMS / STELLA HOTEL 

ΝΑΟΥΣΑ

PORTO NAOUSA HOTEL (ΠΡΩΙΝΟ)

ΠΑΡΟΣ

28 ΙΟΥΝΙΟΥ - 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

4 ΗΜΕΡΕΣ

129 € 

139€ 

139 € 

149 € 

169 € 

5-8 ΙΟΥΛΙΟΥ 

4ΗΜΕΡΕΣ

139

149 

149

159 

179

12-15 ΙΟΥΛΙΟΥ

4 ΗΜΕΡΕΣ

149

159 

159 

-

-

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

* Ακτοπλοικά εισιτηρια

* 3  διανυκτερευσεις σε επιλεγμένα καταλλύματα