Πρωτομαγιά στη Μυκονο

28 Απριλίου - 1 Μαιου

139€ * ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

159€ *PAOLAS BEACH HOTEL


Ακτοπλοικά εισιτηρια

Μεταφορά από και πρός το λιμάνι της Μυκόνου

Τρεις διανυκτερευσεις σε επιλεγμενα καταλύμματα

Αρχηγό - Συνοδό γραφειου

Ασφαλεια στικής ευθύνης

ΦΠΑ

 

 

Πρόγραμμα Μύκονος Πρωτομαγιά

Συνάντηση στη Ραφήνα απ’ οπου θα πάρουμε το πλοίο στις 07:00. Άφιξη στη Μύκονο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να βγείτε για μια πρώτη βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Δείτε τη θέα από τους Μύλους και κατηφορίστε μέχρι τα εμπορικά δρομάκια του νησιού, τα Ματογιάννια, που σας περιμένουν  γεμάτα κόσμο και ζωή. Το βράδυ μπορείτε να περιπλανηθειτε στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου με τις πολλές ομορφιές, τα παραδοσιακά μαγαζάκια και τα πολλά μπαράκια

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το προστατευόμενο νησί Δήλος, με τον αρχαιολογικό χώρο σπάνιας ομορφιάς και ιστορικής σημασίας (αναχώρηση αριστερά από το παλιό λιμάνι 09:00). Το απόγευμα μπορείτε να πιείτε από νωρίς ένα κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία, που σίγουρα έχετε δει να φιγουράρει σε κάποια καρτ – ποστάλ,  θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα. . Το βράδυ προτείνουμε να ζήσετε τη μαγεία της κυκλαδίτικης διασκέδασης στα ματογιάννια.

Αφιερώστε το πρωινό σας για μια επίσκεψη στο γραφικό χωριό Άνω Μερά όπου βρίσκεται το μοναστήρι και η μεγάλη πλατεία με τα μεζεδοπωλεία. Το μεσημεράκι μπορείτε να γευματίσετε με παραδοσιακές νοστιμιές σε κάποια από τις ταβέρνες της πλατείας  με νησιώτικους χορούς και τραγουδια. Το τελευταίο σας βράδυ στη Μύκονο νιώστε τον έντονο ρυθμό του νησιού στη Χώρα.

Μετά το check out από το ξενοδοχείο, ακολουθεί μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, το πλοιο αναχωρεί στις 13:00.