Πασχα στη Μυκονο

6-9 Απριλίου

179€

Ακτοπλοικά εισιτηρια

Μεταφορά από και πρός το λιμάνι της Μυκόνου

Τρεις διανυκτερευσεις στο VOULAS Boutique Hotel στον Αγιο Ιωάννη

Αρχηγό - Συνοδό γραφειου

Ασφαλεια στικής ευθύνης

ΦΠΑ

 

 

Πρόγραμμα Μύκονος Πασχα

Συνάντηση στη Ραφήνα απ’ οπου θα πάρουμε το πλοίο στις 07:00. Άφιξη στη Μύκονο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να βγείτε για μια πρώτη βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου. Δείτε τη θέα από τους Μύλους και κατηφορίστε μέχρι τα εμπορικά δρομάκια του νησιού, τα Ματογιάννια, που σας περιμένουν  γεμάτα κόσμο και ζωή. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του επιταφίου στο κέντρο της χώρας εως το Γυαλό, συνοδεία παραδοσιακών κυκλαδίτικων οργάνων.

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το προστατευόμενο νησί Δήλος, με τον αρχαιολογικό χώρο σπάνιας ομορφιάς και ιστορικής σημασίας (αναχώρηση αριστερά από το παλιό λιμάνι 09:00). Το απόγευμα μπορείτε να πιείτε από νωρίς ένα κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία, που σίγουρα έχετε δει να φιγουράρει σε κάποια καρτ – ποστάλ,  θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ προτείνουμε να κάνετε Ανάσταση σε μια από τις χαρακτηριστικές μικρές εκκλησίες του νησιού και συνεχίστε με χορό ως το πρωί σε ένα από τα πολλά μπαράκια. (προαιρετικά προτείνουμε αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα στο εστιατοριο OBBATI)

Αφιερώστε το πρωινό σας για μια επίσκεψη στο γραφικό χωριό Άνω Μερά. Το μεσημεράκι μπορείτε να γευματίσετε με παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές  και να χαρείτε την κυκλαδίτικη φιλοξενία μας, με νησιώτικους χορούς και τραγουδια. Το τελευταίο σας βράδυ στη Μύκονο νιώστε τον έντονο ρυθμό του νησιού στη Χώρα.

Μετά το check out από το ξενοδοχείο, ακολουθεί μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, το πλοιο αναχωρεί στις 13:00.