Μαλδίβες | ταξίδι στο ονειρο

Ο απόλυτος παράδεισος 

7 ημέρες / 5 νύχτες από 1450€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Η πρώτη εικόνα απο ψηλά , ειναι ενα φαντασμαγορικό σύμπλεγμα απο λευκές μικρές κοιλιδες γής , περιτρυγιρισμένες σε προκλητικά τυρκουάζ διαφανα νερα κλεισμένα σε ενα φυσικό φράγμα απο κοραλιογενή υφαλο. Οταν αυτη η πρώτη εικόνα γινει πραγματικότητα, οταν πιά θα εχετε φθάσετε στό «δικό σας» νησί και νοιωθετε την αισθηση της λευκής πούδρας να χαιδεύει τα πόδια σας, ατενιζετε το απεραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού, και απολαμβάνετε την τυρκουάζ φυσική πισίνα που δημιουργουν οι κοραλιογενείς υφαλοι μπροστά απο το πολυτελές bungalow η water villa.

Τότε θα ειστε στον παραδεισο των Μαλδίβων και τότε θα εχετε μόλις αρχίσει ισως τις πιό ομορφες διακοπές της ζωής σας.

Η απόλυτη απόδραση , ο απόλυτος παράδεισος , οτι εχει δημιουργηθεί στο νησί που θα επιλέξετε εχει κτιστει με φυσικά υλικά που δένουν με το ειδυλλιακό τοπίο, και σεβασμό στο περιβάλλον.

Νο shoes no news , δεν υπάρχουν δρόμοι, αυτοκίνητα, θόρυβος, το μονο που υπάρχει ειναι χαλαρωση, απολαυση, ηρεμία καί υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Θάλασσα και Απόλαυση

Μια βουτιά στον κοραλλιογενή βυθό αρκεί για να μεταφερθείς σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να κολυμπήσεις παρέα με πολύχρωμα ψάρια

Στους κοραλλιογενείς υφάλους των Μαλδίβων οι λάτρεις των καταδύσεων ανακαλύπτουν τον δικό τους παράδεισο. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να απολαύσουν τα κάλλη του βυθού με μοναδικό εξοπλισμό μια μάσκα κι έναν αναπνευστήρα η αλιώς snorkeling. Μια βουτιά στον κοραλλιογενή βυθό αρκεί για να μεταφερθείς σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να κολυμπήσεις παρέα με πολύχρωμα ψάρια.

Το κάθε νησί διοργανώνονει μονοήμερες εξορμήσεις μέ επίσκεψη σε ψαροχώρι κατοικημένου νησιού, μια στάση σε άλλο για καταδύσεις η snorkeling και BBQ στην αμουδιά,καθως επισης ρομαντικές κρουαζιέρες γιά νά απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε την πρόταση μας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε

5 ΝΥΧΤΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Fun Island Resort & Spa 3 Star με πληρη διατροφή

Holiday Island Resort & Spa 4 Star με ημιδιατροφή

Sun Island Resort & Spa 5 Star με ημιδιατροφή

Paradise Island Resort & Spa 5 Star με ημιδιατροφή

Μαλδίβες

τιμη ενηλικα


1450€

1490€

1520€

1550€

Αεροπορικά εισιτηρια με όλους τους φόρους 

Μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο

Διαμονή κ διατροφή

Φόροι ξενοδοχείων

Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης 

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Περιλαμβάνονται

Ότι δεν αναφερεται στα περιλαμβανόμενα

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

20€ επιβάρυνση για αναχωρήσεις Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή

Είσοδοι σε μουσεία - θεάματα
Δεν περιλαμβάνονται