Μαλδίβες | ταξίδι στο ονειρο

Ο απόλυτος παράδεισος 

8 ημέρες / 5 νύχτες από 899€

Η πρώτη εικόνα απο ψηλά , ειναι ενα φαντασμαγορικό σύμπλεγμα απο λευκές μικρές κοιλιδες γής , περιτρυγιρισμένες σε προκλητικά τυρκουάζ διαφανα νερα κλεισμένα σε ενα φυσικό φράγμα απο κοραλιογενή υφαλο. Οταν αυτη η πρώτη εικόνα γινει πραγματικότητα, οταν πιά θα εχετε φθάσετε στό «δικό σας» νησί και νοιωθετε την αισθηση της λευκής πούδρας να χαιδεύει τα πόδια σας, ατενιζετε το απεραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού, και απολαμβάνετε την τυρκουάζ φυσική πισίνα που δημιουργουν οι κοραλιογενείς υφαλοι μπροστά απο το πολυτελές bungalow η water villa.

Τότε θα ειστε στον παραδεισο των Μαλδίβων και τότε θα εχετε μόλις αρχίσει ισως τις πιό ομορφες διακοπές της ζωής σας.

Η απόλυτη απόδραση , ο απόλυτος παράδεισος , οτι εχει δημιουργηθεί στο νησί που θα επιλέξετε εχει κτιστει με φυσικά υλικά που δένουν με το ειδυλλιακό τοπίο, και σεβασμό στο περιβάλλον.

Νο shoes no news , δεν υπάρχουν δρόμοι, αυτοκίνητα, θόρυβος, το μονο που υπάρχει ειναι χαλαρωση, απολαυση, ηρεμία καί υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Θάλασσα και Απόλαυση

Μια βουτιά στον κοραλλιογενή βυθό αρκεί για να μεταφερθείς σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να κολυμπήσεις παρέα με πολύχρωμα ψάρια

Στους κοραλλιογενείς υφάλους των Μαλδίβων οι λάτρεις των καταδύσεων ανακαλύπτουν τον δικό τους παράδεισο. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να απολαύσουν τα κάλλη του βυθού με μοναδικό εξοπλισμό μια μάσκα κι έναν αναπνευστήρα η αλιώς snorkeling. Μια βουτιά στον κοραλλιογενή βυθό αρκεί για να μεταφερθείς σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να κολυμπήσεις παρέα με πολύχρωμα ψάρια.

Το κάθε νησί διοργανώνονει μονοήμερες εξορμήσεις μέ επίσκεψη σε ψαροχώρι κατοικημένου νησιού, μια στάση σε άλλο για καταδύσεις η snorkeling και BBQ στην αμουδιά,καθως επισης ρομαντικές κρουαζιέρες γιά νά απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε την πρόταση μας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε

Αεροπορικά εισιτηρια 

Μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο

Διαμονή κ διατροφή

Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων

Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

Είσοδοι σε μουσεία - θεάματα

Δεν περιλαμβάνονται

Έντυπο ενημερωτικό υλικό

Ασφάλεια ταξιδίου

ΦΠΑ

Ταξιδιωτική βοήθεια