Λίμνες Β. Ιταλίας – St. Moritz & Ιταλική Ριβιέρα

Δώρο! Εκδρομή στο ST. MORITZ

Μιλάνο – Λάκο Ματζόρε – Πορτοφίνο – Σάντα Μαργκαρίτα – Μπέργκαμο – Σεντ Μόριτζ – Στρέζα Κρουαζιέρα στα Μπορομέ – Ιταλική Ριβιέρα – Ράπαλο –  Κόμο

5 ημέρες

Αναχωρήσεις : 5 Απριλίου

 

ΛΙΜΝΕΣ Β.ΙΤΑΛΙΑΣ -st.moritz

5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

5-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Zacchera Hotels 4*

τιμη ενηλικα

early booking εωσ 28/2

595€

τιμH ENHΛΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ


645€

ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟυ


425€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

μονοκλινου


+120€

 Accounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μιλάνο - Αθήνα με Aegean Airlines

4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*   

Ημιδιατροφή καθημερινά  

Μεταφορές με πολυτελές/κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος

Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα  

Έμπειρο συνοδό/αρχηγό του γραφείου μας 

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75ετών 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων  και επίναυλος καυσίμων 150€ 

Checkpoint 20€  (πληρωτέα Αθήνα) 

Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά 

Έξοδα βαπορέτου για οποιαδήποτε μετακίνηση κατά τη διάρκεια της εκδρομής
 

Πτησεις: AEGEAN Airlines

Ημ/νια Από Προς Ώρα αναχώρησης Ώρα Άφιξης Αριθμός Πτήσης
05/04 Αθήνα Μιλάνο 08.35 10.10 A3 660
09/04 Μιλάνο Αθήνα 17.10 20.35 A3 665

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Πρωινή πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη και αναχώρηση για την εκδρομή στη λίμνη Ματζόρε και τη ρομαντική ολάνθιστη Στρέζα. Δυνατότητα για κρουαζιέρα στα Νησάκια Μπορομέ (προαιρετικά). Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο/Στρέζα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας μεταφορά στο Μιλάνο και περιήγηση στην πόλη. Το Ντουόμο, η Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε, η Σκάλα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια μας στην πρωτεύουσα της μόδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή μας στο κοσμοπολίτικο Πορτοφίνο, παραθεριστικό κέντρο των VIPs με τις πολυτελείς θαλαμηγούς στο γραφικό του λιμανάκι. Συνεχίζουμε για την Σάντα Μαργκαρίτα, επίσης όμορφο θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας. Ολοκληρώνουμε με επίσκεψη στο γραφικό Ράπαλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την ολοήμερη εκδρομή στο Σεντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου, δημοφιλή χειμερινό τόπο αναψυχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και εκδρομή στο κοντινό Μπέργκαμο, 40 χλμ. από το Μιλάνο, στην περιφέρεια Λομβαρδίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Ίζεο, πάνω σε λόφο στους πρόποδες των Άλπεων, και η ατμόσφαιρά της είναι μοναδική. Την πόλη περικλείουν τα Ενετικά τείχη και ο συνδυασμός τους με το ιστορικό κέντρο και την Piazza Vecchia, όπως και την εκκλησία της Santa Maria Maggiore, μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. Συνεχίζουμε για Κόμο. Θα περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο που καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνο και πτήση επιστροφής.