Κωνσταντινούπολη 5 ημέρες Αεροπορικώς

Οργανωμένη πενταήμερη αεροπορική εκδρομή

29 Μαρτίου – 2 Απριλίου  μονο με 295€*  Τελική τιμή

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

29 Μαρτίου - 2  Απριλίου 2018 

Μόνο με 295€ το άτομο ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

*early booking εως 20/2. Κανονική τιμή 345€

Αεροπορικά εισιτηρια με όλους τους φόρους και αποσκευες

 4 Διανυκτερευσεις με πρωινό στο BUYUK SAHINLER 4*

Μεταφορές - Μετακινήσεις συμφωνα με το πρόγραμμα

Ολοήμερη ξενάγηση Πόλης

Διοργάνωση εκδρομής στα Πριγκηπόνησσα (Προαιρετική)

Διοργάνωση κρουαζιέρας στο Βόσπορο (Προαιρετική)

Διοργάνωση νυχτερινής διασκέδασης σε φολκλορικά μπαλέτα / Χανουμάκια (Προαιρετικά)

Αρχηγό - συνοδό εκδρομής

Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθυνης και ΦΠΑ

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 13.00 για την πτήση αναχώρησης μας για την Κωνσταντινούπολη. Η πτήση μας είναι στις 14.45 με άφιξη 17:15 στην Πόλη.
Αφού παραλάβουμε τις αποσκευές μας κατευθυνόμαστε  με το πουλμαν στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Ακολουθεί μια πρώτη βόλτα στην Πόλη εξ ιδίων.

Το πρωί μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη (city tour). Αρχίζουμε με την επίσκεψή μας στην Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, το Υδραγωγείο του Ιουστινιανού και τον Ιππόδρομο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιου κόλπου, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια μικρή κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Αφού τελειώσουμε θα μεταβούμε στο κέντρο της παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά για μια πρώτη βόλτα στην αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά, δερμάτινα και τοπικά προιόντα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά της αγοράς.

Κάντε μόνο καλό παζάρι γιατί με το παζάρι οι τιμές πέφτουν και πετυχαίνετε σημαντικές εκπτώσεις.  Πρόταση: Το 360 restaurant – bar είναι ότι πιο αξιόλογο στον πεζόδρομο του Πέραν (πλατεία Taksim). Βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το GALATASARAY LISESI, εκεί που κάνει στροφή ο πεζόδρομος, στον 8οόροφο του κτιρίου “Misir Appartimani”.  Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

Θα ξεκιμήσουμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη στο πατριαρχείο και στις ελληνικές συνοικίες της Πόλης. Στη συνέχεια οποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί την περιοχή της Πλατείας TAKSIM. Έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα, και φροντίζουμε να επισκεφτούμε το SARAY για σιροπιαστά, να φάμε στα ντονεράδικα και τα τούρκικα παραδοσιακά φαστφουντάδικα, να πάμε για ένα καφέ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου MARMARA με την υπέροχη θέαΠρόταση:  Το απόγευμα όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:00 και σε συνεννοήση με τον υπέυθυνο του Χαμάμ που έρχεται με βανάκι (απαιτείται ραντεβού)

Τελευταία μετά το πρωινό μπορούμε προεραιτικά να επισκεφτούμε τα Πριγκιπόνησα για μια ημερήσια εκδρομή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Θα μας παραλάβει το πουλμανάκι από το ξενοδοχείο, θα μεταβούμε με το καραβάκι και θα επιστρέψουμε με τον ιδιο τρόπο. Πρόταση:  Το απόγευμα όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:00 και σε συνεννοήση με τον υπέυθυνο του Χαμάμ που έρχεται με βανάκι (απαιτείται ραντεβού)

Το πρωί μαζεύουμε τα πράγματά μας και μετά το check out κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής η οποία είναι στις 13:40. Επιστροφή στην Αθήνα, άφιξη 14:20 .