Καθαρα Δευτερα στην Κωνσταντινούπολη

Την Πόλη σταυροδρόμι δυο πολιτισμών

 5 ημέρες από 119€

Αναχώρηση 15 Φεβρουαρίου

 

αναχωρησΗ:

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ

HOTEL HAMIDIYE 4* - Fatih

HOTEL BUYUK ΚΕΒΑΝ 4* - Fatih

HOTEL BUYUK SAHINLER 4* - Fatih

τιμη

ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΑΠΌ ΑΘΗΝΑ

139€

149€

159€

τιμη

ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


119€

129€

135€

 Accounts

Free Trial

Projects

Projects

Storage

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορές με συγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία

Διαμονή 3 νυχτες  με πρωινο

Ξεναγησεις συμφωνα με το πρόγραμμα

Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας 

Ασφάλεια στικής ευθύνης και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται

Οποιαδήποτε μετακίνηση επιπλέον εκτός προγράμματος


 

 

 

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Ξεκινάμε το μεσημέρι, στις 14.30 από τη Αθήνα. Διαδοχικές στάσεις στην Λαμία, τον Βόλο, την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη για να επιβιβαστούν οι συμμετέχοντες από τη συμπρωτεύουσα. Ύστερα ξεκινάμε για τα σύνορα, Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη στις 22.30! Μετά από μια επίσκεψη στα αφορολόγητα του τελωνείου των Κήπων περνάμε την Κεσάνη, τα Μάλγαρα και τη Ραιδεστό, και φτάνουμε στην Πόλη νωρίς το πρωί!

Στο κέντρο της παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά και κοντά στην Αγιά Σοφία, βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας! Πριν φτάσουμε στα ξενοδοχεία μας (check in θα πρέπει να κάνουμε στις 14.00), θα περάσουμε μια βόλτα από το Πατριαρχείο. Στη συνέχεια , θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιού κόλπου, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο.

Αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε προς τα ξενοδοχεία. Αφού τακτοποιηθούμε και ξεκουραστούμε λίγο είμαστε έτοιμοι για επιδρομή στην αγορά! Πηγαίνουμε στη φημισμένη αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά , και κυρίως δερμάτινα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά της αγοράς. Προσοχή στην κλειστή αγορά θα χρειαστεί να κάνετε πολύ παζάρι για να πέσουν οι τιμές. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και θα έχουμε συνάντηση το βράδυ στις 21.30 για προαιρετικό φαγητό με παραδοσιακή Τούρκικη μουσική. Η βραδινή μας έξοδος θα είναι oriental!

Μετά το πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη. Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία στις 09.30,και αρχίζουμε την ξενάγηση μας από την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί και τον Ιππόδρομο, στο Ντολμά Μπαχτσέ, και μένουμε για φαγητό στην περιοχή της Πλατείας TAKSIM. Έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα, και φροντίζουμε να επισκεφτούμε το SARAY για σιροπιαστά, να φάμε στα ντονεράδικα και τα τούρκικα παραδοσιακά φαστφουντάδικα, να πάμε για ένα καφέ στο τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου MARMARA με την υπέροχη θέα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στα ξενοδοχεία. Το βράδυ αργά έχει έξοδο. Ευκαιρία να γνωρίσουμε και την νυχτερινή εικόνα της Πόλης. Κάνουμε κράτηση σε κάποιο από τα καλύτερα και διασημότερα clubs της Κωνσταντινούπολης. Προσοχή όμως γιατί έχει αυστηρό dress code! Και πρέπει να κάνουμε κράτηση από το μεσημέρι, γιατί αλλιώς πόρτα! Επιστρέφουμε αργά στα ξενοδοχεία.

Τελευταία ημέρα σηκωνόμαστε για πρωινό και στις 10:00 το πρωί επισκεπτόμαστε το Pierre Lotti, για να απολαύσουμε την Πόλη , αμφιθεατρικά , πίνοντας παραδοσιακό τσάι. Στην συνέχεια αφού κατεβούμε με το τελεφερίκ θα επισκεφτούμε την Αιγυπτιακή Αγορά με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά. Μετά πηγαίνουμε και πάλι στην Πλατεία Taksim για ελεύθερη ώρα και στην συνέχεια επιστρέφουμε στα ξενοδοχεία . Όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:30 μας παίρνει Mini Van για το Χαμάμ και μας γυρνάει όταν τελειώσουμε. Το τελευταίο βράδυ στην Πόλη είναι ελεύθερο για να κάνει κανείς ό,τι θέλει (αν αντέχει μετά το χαμάμ).

Μετά το πρωινό ετοιμάζουμε τα πράγματά μας και ξεκινάμε για τα σύνορα. Μετά τους απαραίτητους συνοριακούς ελέγχους και με διαδοχικές στάσεις σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Λαμία φτάνουμε στην Αθήνα αργά το βράδυ.