Κωνσταντινούπολη

4 ήμερη Αεροπορική εκδρομή

15-18 Δεκεμβρίου

ΜΟΝΟ ΜΕ 269€ Τελική τιμή

 

PLAN

Number

minutes

Price for 1 minute

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Your text

Βαρκελώνη

6 ημέρες - Αεροπορική εκδρομή

21-26 Μαρτίου

369€


Περιλαμβάνονται:

- Αεροπορικά εισιτηρια μετ' επιστροφής συμπεριλαμβανομένων αποσκευών και όλων των φόρων

με απευθείας πτήσεις AEGEAN Αθηνα-Βαρκελώνη 13.00 και Βαρκελώνη-Αθήνα 15.00 

- Πέντε διανυκτερεύσεις στο Σαλού στο ξενοδοχείο SALOU PARK 4* με ημιδιατροφή 

- Μεταφορά από και πρός το αεροδρόμιο 

- 2 ημερήσιες επισκέψεις με περιήγηση στη Βαρκελώνη

- Επίσκεψη στην Ταραγόνα 

- Αρχηγός / Συνοδός του γραφειου σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

- Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης και ΦΠΑ


Δεν περιλαμβάνονται:

- Είσοδοι σε μουσεία και κέντρα διασκέδασης

- Φόροι αεροδρομίου 80€

- Οτιδήποτε άλλο θεωρείται προαιρετικό ή προτεινόμενο 

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

 

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας. Αναχώρηση και μετά από μία καταπληκτική διαδρομή στο παραλιακό δρόμο της πόλης, καταλήγουμε στο ιστορικό κέντρο και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την ιστορική αυτή πόλη. Η περιήγηση μας αρχίζει με το Αρχιτεκτονικό επίτευγμα, την εκκλησία-θρύλο, την μεγαλόπρεπη Αγία Σοφία που στέκει επιβλητική δίνοντας μας μοναδικές συγκινήσεις.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ, το ξακουστό «Μπλε Τζαμί», όπως έχει ονομαστεί από το χρώμα που κυριαρχεί στην λαμπερή μωσαϊκή διακόσμηση. Ακριβώς μπροστά στην πλατεία του Σουλτάν Αχμέντ διακρίνονται τα απομεινάρια του Ιπποδρόμου, με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου που μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν της Πόλης. Συνεχίζουμε με το παλάτι των Σουλτάνων, Τοπ Καπί, σημερινό μουσείο, το οποίο θα επισκεφθούμε για να θαυμάσουμε τους πολύτιμους θησαυρούς που φιλοξενεί αλλά και να απολαύσουμε τη μοναδική θέα προς το Βόσπορο.

Συνεχίζουμε την σημερινή μας ξενάγηση με την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού με τους 336 κίονες Κορινθιακού και Δωρικού ρυθμού. Η ατμόσφαιρα θα σας αφήσει άφωνους. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και τις μέδουσες που σύμφωνα με την μυθολογία προστάτευαν σημαντικά μέρη, μετατρέποντας όσους τις κοίταζαν σε πέτρα. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο πολύβουο Σκεπαστό Παζάρι με τα 5.000 μαγαζάκια , το γραφικό Καπαλί Τσαρσί & την Αιγυπτιακή Αγορά. Εκεί θα βρείτε ότι μπορεί να βάλει ο νους σας και θα γνωρίσετε μια άλλη χαρακτηριστική όψη της πόλης.

Αμέσως μετά επιβίβαση σε καραβάκι όπου θα περάσουμε από την ασιατική πλευρά στην ευρωπαική και συγκεκριμένα στο λιμάνι Καμπατάς. Ακολουθεί προαιρετικά κρουαζιέρα/εκδρομή στα Στενά του Βοσπόρου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Κρεμαστή γέφυρα και να περάσουμε στο Ασιατικό τμήμα της Κων/πολης (20 €). Mεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό κέντρο με χορό της κοιλιάς και ζωντανή ορχήστρα (35 €). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Πρωινό και ημέρα ελευθερη για βόλτες στο κέντρο, μπορείτε να επισκεφτείτε την περιοχή Ταξίμ με πολλά εμπορικά μαγαζιά και να απολάυσετε τη θέα από τη γέφυρα του Βοσπόρου. Επίσης μπορείτε με ραντεβού να επισκεφτείτε ένα από τα καλύτερα αυθεντικά Τούρκικα Χαμάμ της Πόλης.

Πρωινό και ημέρα ελευθερη για βόλτες στο κέντρο, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τα πριγκηπόνησα ή αλλιώς να αφιερώσετε την ημέρα σας σε μια επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στη μεγάλη του Γένους Σχολή. Εναλλακτικά  προτείνουμε μια επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Sapphire of Istanbul όπου θα απολάυσετε τη μαγευτική θέα από τον τελευταίο όροφο

Πρωινό και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο μέχρι να αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής για Αθήνα.