Κωνσταντινούπολη 28η Οκτωβρίου

Οργανωμένη τετραήμερη αεροπορική εκδρομή

26-29 Οκτωβρίου μονο με 229€ Τελική τιμή

 

αναχωρησΗ:

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

HOTEL NANDA 4* - Fatih

τιμη

ενηλικα

229€

τιμη

ΠΑΙΔΙΟΥ


-15%

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

μονοκλινου


50€

 Accounts

Free Trial

Projects

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια  με αποσκευες και όλους τους φόρους

Διαμονή  με πρωινο

Μεταφορές από και πρός το αεροδρόμιο

City tour με ελληνόφωνο ξεναγό

Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας 

Ασφάλεια στικής ευθύνης και ΦΠΑ

Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται

 

ΠΤΗΣΕΙΣ:

Ημερομηνία Αναχωρηση Άφιξη Αεροπορική
26/10 12.15 13.35 PEGASUS
29/10 13.50 14.35 PEGASUS

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο στις 10.30 για την πτήση αναχώρησης μας για την Κωνσταντινούπολη. Η πτήση μας είναι στις 12.45 με άφιξη 13.35 στην Πόλη.

Αφού παραλάβουμε τις αποσκευές μας ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη (city tour). Αρχίζουμε με την επίσκεψη μας στο Πατριαρχείο. Στην συνέχεια αναχώρηση για την ξενάγηση μας στην Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί και τον Ιππόδρομο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιου κόλπου, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο Βόσπορο…  Επιστροφή στο ξενοδοχείο  και μαζευόμαστε όλοι μαζί για φαγητό και παραδοσιακή Τούρκικη μουσική με χορό της κοιλιάς και πλούσιο θέαμα. Η βραδινή μας έξοδος θα είναι oriental!! Oriental show με καλό φαγητό και ποτό, χορευτικά μπαλέτα από Χανουμάκια και φολκλορικά show.

Το πρωί μετά το πρωινό θα μεταβούμε στο κέντρο της παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά και κοντά στην Αγιά Σοφιά για μια πρώτη βόλτα στην αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά, δερμάτινα και τοπικά προιόντα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά της αγοράς. Κάντε μόνο καλό παζάρι γιατί με το παζάρι οι τιμές πέφτουν και πετυχαίνετε σημαντικές εκπτώσεις.

Στη συνέχεια οποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί την περιοχή της Πλατείας TAKSIM. Έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα, και φροντίζουμε να επισκεφτούμε το SARAY για σιροπιαστά, να φάμε στα ντονεράδικα και τα τούρκικα παραδοσιακά φαστφουντάδικα, να πάμε για ένα καφέ στοντελευταίο όροφο του ξενοδοχείου MARMARA με την υπέροχη θέα. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ αργά έχει έξοδο. Ευκαιρία να γνωρίσουμε και την νυχτερινή εικόνα της Πόλης. Κάνουμε κράτηση σε κάποιο από τα καλύτερα και διασημότερα clubs της Κωνσταντινούπολης. Προσοχή όμως γιατί έχει αυστηρό dress code! Και πρέπει να κάνουμε κράτηση από το μεσημέρι, γιατί αλλιώς πόρτα! Επιστρέφουμε αργά στα ξενοδοχεία.

Τελευταία ημέρα σηκωνόμαστε για πρωινό και στις 10:00 το πρωί επισκεπτόμαστε το Istanbul Sapphire, το υψηλότερο κτίριο της πόλης που είναι και εμπορικό κέντρο. 100 και πλέον καταστήματα σε έξι ορόφους για ψώνια. Στον 55ο όροφο (με εισιτήριο 15 λίρες) μπορείτε να δείτε την θέα από τα 236 μέτρα και να κάνετε “Sky dive” 4D Tour Guide μια mini περιήγηση της Πόλης σε προσομοιωτή σαν να είστε σε ελικόπτερο (με εισιτήριο 10 λίρες)!

Μετά πηγαίνουμε και πάλι στην Πλατεία Taksim για ελεύθερη ώρα.Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, κι όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:00 και σε συνεννοήση με τον υπέυθυνο του Χαμάμ (απαιτείται ραντεβού)
Πρόταση: Το 360 restaurant – bar είναι ότι πιο αξιόλογο στον πεζόδρομο του Πέραν (πλατεία Taksim). Βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το GALATASARAY LISESI, εκεί που κάνει στροφή ο πεζόδρομος, στον 8οόροφο του κτιρίου “Misir Appartimani”.

Το πρωί μαζεύουμε τα πράγματά μας και μετά το check out κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής η οποία είναι στις 13.50. Επιστροφή στην Αθήνα, άφιξη 14:20