ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ


Καστορια-Φλώρινα-Πρέσπες-Νυμφαίο

Βόλος-Γύρος Πηλίου 4 ημερες

Βόλος-Γύρος Πηλίου 3 ημέρες

Καρπενήσι-Προύσος-Βελούχι 4 ημέρες

Καρπενήσι-Προύσος-Βελούχι 3 ημέρες

Λίμνη Πλαστήρα/Μύλος Ξωτικών 4ημ.

Λίμνη Πλαστήρα/Μύλος Ξωτικών 3ημ.

Αράχωβα-Παρνασσός-Ιτέα-Λιδωρίκι

4 ημέρες

Αράχωβα-Παρνασσός-Ιτέα-Λιδωρίκι

3 ημέρες

Καβάλα-Ονειρούπολη Δράμας

Καϊμακτσαλάν-Λουτρά Πόζαρ 4 ημ.

Καϊμακτσαλάν-Λουτρά Πόζαρ 3 ημ.

Λευκές διαδρομές Χελμός/Παρνασσός

ημερ/νιεσ


23-26/12 και 30/12-2/1

23-26/12 και 30/12-2/1

5-7/1

23-26/12

30/12-1/1 και 5-7/1

23-26/12 και 30/12-2/1

5-7/1

23-26/12 

30/12-1/1 και 5-7/1 

23-26/12

23-26/12 και 30/12-2/1

5-7/1

23-26/12

ενηλικεσ


225€

195€

130€

195€

155€

175€

125€

175€

130€

185€

185€

135€

175€

παιδι εως 12 ετων


195€

75€

110€

175€

135€

155€

110€

155€

110€

165€

165€

120€

155€

μονοκλινο


330€

275€

170€215€

155€

220€

160€

235€

245€

175€

220€

 

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

Your text

Your text

Your text

Εκδρομές Ελλάδας


Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές και περιηγήσεις συμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο

Διανυκτερεύσεις με πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο η σε κοντινά εστιατόρια 

Αρχηγός - Συνοδός εκδρομής

Ασφαλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ

 

Προγράμματα Εκδρομών

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Ενδιαφέρουσα και η σημερινή μας εκδρομή. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στη ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ και ακολουθεί το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα αλλά και να επισκεφθούμε την αγορά με τα τουριστικά καταστήματα, για σουβενίρ ή διάφορα είδη γουναρικών δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη – επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARK

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και λίγο αργότερα επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό, γεύμα προαιρετικά. Απογευματινό ελεύθερο για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορίτικα χωριά. Η διαδρομή μας περνά από τις ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα έχουμε ανάλογη στάση και συνεχίζεται για τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, το πιο γνωστό και το πιο τουριστικό χωριό του ανατολικού Πηλίου, παραδοσιακός οικισμός χτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση – επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΧΑΝΙΑ, τελευταίο σταθμό της σημερινής μας διαδρομής, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ για ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛAΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και ανεβαίνοντας τις ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ φθάνουμε στην όμορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ και το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ. Γεύμα στο ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ, επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Απογευματινό ελεύθερο, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΒΕΛΟΥΧΙ με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, για να χαρούμε το χειμωνιάτικο τοπίο και να παίξουμε με το χιόνι. Επιστροφή το μεσημέρι, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και περιπάτους γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο γραφικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΣΟ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΛΑΤΗ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά στην Καρδίτσα, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ανάβαση στους «Ιερούς Βράχους» των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα έχουμε επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ και ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ. Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, «ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ» με σπάνια ομορφιά, μας «φιλοξενούν» σήμερα, για να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της ΕΛΑΤΗΣ. Το απόγευμα στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας, «το ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ». Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής. Πρωινό και ξεκινάμε για μία εξίσου σημαντική και όμορφη διαδρομή μέχρι τις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα. Αφού προσπεράσουμε τα ΤΡΙΚΑΛΑ και την ΚΑΡΔΙΤΣΑ, μέσα από τα όμορφα χωριουδάκια ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑΤΟ, θα φθάσουμε στην πλαζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε προαιρετικό γεύμα. Μετά το μεσημέρι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ, μικρή στάση στην περιοχή, άφιξη το βράδυ.

ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ – ΛΙΜΝΗ ΜΟΡΝΟΥ – ΑΜΦΙΣΣΑ – ΔΕΛΦΟΙ – ΒΑΓΟΝΕΤΤΟ – ΓΡΑΒΙΑ – ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ – ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ. Επίσκεψη και λίγο αργότερα φθάνουμε στην ΑΡΑΧΩΒΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΙΤΕΑ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η τεχνητή λίμνη του Μόρνου, στην καρδιά της Ρούμελης, με αδιαπέραστα δάση από έλατα, εντυπωσιακές κορυφογραμμές, οικισμούς που παραμένουν ανέγγιχτοι από τη σύγχρονη καθημερινότητα και καταπράσινα βουνά που σμίγουν με το γαλάζιο της τεχνητής λίμνης, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον τοπίο. Η διαδρομή μας μέχρι το φράγμα του Μόρνου, με ύψος 126 μ. είναι από τα ψηλότερα της Ευρώπης και η λίμνη που δημιουργήθηκε έχει χωρητικότητα 780 εκατ. κυβικά μέτρα. Οι εργασίες για την κατασκευή του φράγματος και της λίμνης ξεκίνησαν το 1969 και ολοκληρώθηκαν το 1981. Το μεγάλο αυτό τεχνικό έργο έγινε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ύδρευσης της πρωτεύουσας. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το ΛΙΔΩΡΙΚΙ, πριν καταλήξουμε στην πρωτεύουσα του Νομού, την ‘Αμφισσα, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους γνωριμίας και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο ΚΕΛΑΡΙΑ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ για να απολαύσουμε τα χιονισμένα τοπία. Λίγο αργότερα θα επιστρέψουμε στους ΔΕΛΦΟΥΣ, με τον πολύ σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών. Περίπατοι και γεύμα προαιρετικά, επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (ΒΑΓΟΝΕΤΤΟ), όπου με τραινάκι (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε και θα ξεναγηθούμε για την ιστορία εξόρυξης του Βωξίτη, διακόσια μέτρα κάτω από τη Γη. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στη ΓΡΑΒΙΑ με το ιστορικό «ΧΑΝΙ» ενώ το μεσημέρι θα γευματίσουμε προαιρετικά στο ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ και σε καφέ της Εθνικής οδού.

ΚΑΒΑΛΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΔΡΑΜΑ – ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΓΙΝΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την «αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου» και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, για ξεκούραση και περιπάτους γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, όπου ο χώρος του Δημοτικού κήπου και η Πλατεία Ελευθερίας, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, με εικόνες μοναδικές – εορταστικές για μικρούς και μεγάλους. Ακολουθεί επίσκεψη και γνωριμία με την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ και γεύμα προαιρετικά. Eπιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη – επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, για ΑΘΗΝΑ, άφιξη το βράδυ.

1Η ΗΜΕΡΑ:  Αναχώρηση 08: 00,  στάση  στην  περιοχή της  ΛΑΜΙΑΣ  και  της  ΛΑΡΙΣΑΣ και  η διαδρομή  μας  συνεχίζεται  για  να  καταλήξουμε  στο  ξενοδοχείο  μας,  στο  ΛΟΥΤΡΑΚΙ  ΑΡΙΔΑΙΑΣ,  πολύ  κοντά  στα  ΛΟΥΤΡΑ  ΠΟΖΑΡ.,  (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.                                             

2Η ΗΜΕΡΑ: Το  πρωί  μπορούμε  να  κάνουμε  λουτροθεραπεία, στις   μικρές  κλειστές  πισίνες,  στον  καταρράκτη  η  στη  μεγάλη  πισίνα  και  αμέσως  μετά  να  πάρουμε  το  πρωινό μας,    ξεκινώντας  έτσι  ευχάριστα  και συναρπαστικά  την  ημέρα  μας. Αμέσως  μετά θα  απολαύσουμε  τον  καφέ  μας στην  πόλη  της  Έδεσσας με  τους  ομώνυμους   καταρράκτες,  ενώ  λίγο  αργότερα θα  περπατήσουμε  στο  υπέροχο  πάρκο  του  Αγίου  Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας.  Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή στο ξενοδοχείο  μας, ξεκούραση,  χρόνος  ελεύθερος,   εορταστικό  δείπνο,  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:  Μετά το πρωινό  θα επισκεφθούμε  το  γνωστό  χιονοδρομικό  κέντρο  του  ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, για  να  απολαύσουμε  τον  καφέ  μας  με  φόντο  τα  χιονισμένα  τοπία,  ενώ  λίγο  αργότερα  στον  παραδοσιακό  οικισμό  του  ΠΑΛΑΙΟΥ    ΑΓΙΟΥ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,  θα  έχουμε  χρόνο  για  περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά  σε  μια  από  τις γραφικές  ταβέρνες  του  χωριού. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας,  ξεκούραση  και  χρόνος  ελεύθερος  για  λουτροθεραπεία  και  περιπάτους  στα    μονοπάτια  του  ποταμού.  Δείπνο,  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ:  Πρωινό   και  αναχώρηση  για  Αθήνα, με  στάση  επίσκεψη  στην  πόλη  της  ΒΕΡΟΙΑΣ και  την  περιοχή  του  ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ,  όπου  θα  έχουμε  και   γεύμα  προαιρετικά. Συνεχίζουμε    για  Αθήνα  με   ενδιάμεση στάση  στη  περιοχή  της  Λαμίας,  άφιξη  το  βράδυ.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ    ΚΕΝΤΡΟ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΛΙΜΝΗ  ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ –  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ –  ΕΛΑΤΟΥANΩ  ΧΩΡΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  –  ΑΡΑΧΩΒΑ 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:00 από Αθήνα, ημίωρη στάση  σε καφέ  στον  ΙΣΘΜΟ  ΤΗΣ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ και συνεχίζουμε  για  το  χιονοδρομικό  κέντρο  Καλαβρύτων,  όπου     στο  χρόνο  παραμονής  μπορούμε  να  παίξουμε  με  το  χιόνι  η  να απολαύσουμε  τον  καφέ  μας   με φόντο   το  λευκό  τοπίο. Λίγο  αργότερα   στην  πόλη  των  Καλαβρύτων  θα  γευματίσουμε  προαιρετικά,  πριν  αναχωρήσουμε  για  τον  τελικό   προορισμό  μας,  που  είναι  η  πόλη  της  Ναυπάκτου,  όπου  θα  έχουμε  δείπνο  και  διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά  το  πρωινό  θα  επισκεφθούμε  τη μεγαλύτερη και κατά πολλούς γραφικότερη λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας. H Τριχωνίδα πήρε μάλλον το όνομά της από την αρχαία πόλη Tριχώνιο,  κοντά στο χωριό της Γαβαλούς. Η λίμνη είναι εντεταγμένη στο δίκτυο Natura 2000. Θα  επισκεφθούμε  την  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΚΟΣΜΑ  ΤΟΥ  ΑΙΤΩΛΟΥ  αλλά  και  το  ΘΕΡΜΟ,  με  το  πολύ  σπουδαίο  Αρχαιολογικό  Μουσείο.  Γεύμα  προαιρετικά  σε  ταβέρνα  της  περιοχής  και  αναχώρηση   για  την  πόλη  του  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,  για  τον  απογευματινό  καφέ. Επιστροφή  στο  ξεν/χείο  μας  στη   ΝΑΥΠΑΚΤΟ   για   δείπνο  και  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό  θα  επισκεφθούμε  την  Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου, ένα σύγχρονο Μοναστήρι με συνεδριακό κέντρο, δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, Αγιογραφείο, Μουσείο ελληνορθόδοξης παράδοσης, Μουσείο Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Αμέσως  μετά θα  γνωρίσουμε  τα  γραφικά και  καταπράσινα τοπία  της  ορεινής   Ναυπακτίας. Στη  διαδρομή   μας  θα  συναντήσουμε  τη  γραφική  ελατού ΕΛΑΤΟΥ, ενώ  στην  ΑΝΩ  ΧΩΡΑ,  θα  έχουμε  χρόνο  για  περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά. Το  απόγευμα   επιστροφή  στο  ξενοδοχείο   μας  στην  ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Χρόνος  ελεύθερος, για  περιπάτους  στην  πόλη, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό  και  αναχώρηση    για  το  γραφικό  ΓΑΛΑΞΙΔΙ,  σύντομη  στάση και  συνεχίζουμε  για  το  χιονοδρομικό  κέντρο  ΚΕΛΑΡΙΑ  στον Παρνασσό, για  να  απολαύσουμε ένα  ακόμη  λευκό  τοπίο,  σε  ένα  πολύ  καλά   οργανωμένο  χιονοδρομικό  κέντρο. Το  μεσημέρι  θα  γευματίσουμε  προαιρετικά  στην περιοχή  της   ΑΡΑΧΩΒΑΣ  και  συνεχίζουμε  για   Αθήνα  με ενδιάμεση  στάση  σε  καφέ  της  Εθνικής  οδού, άφιξη  το  βράδυ.